Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Painonnostaja Lindfors lupailee lisäkiloja seuraavalle kerralle – Roininen nousi puntariin, mutta ei kisalavalle

Suomen Petri Lindfors sijoittui yhdeksänneksi painonnoston EM-kilpailujen miesten yli 109-kiloisten sarjan B-ryhmässä. Lindfors tempaisi Moskovan EM-lavalla 144 ja työnsi 175 kiloa. Hänen yhteistuloksensa oli 319.

– Jaa-a. Molemmat lajit menivät alakanttiin, mutta tempaus kuitenkin huomattavasti paremmin. Yhteistulos tuli kuitenkin. Mutta hyvää kokemusta ja ensi kerralla sitten enemmän, Lindfors summasi EM-kilpailujen päätöspäivänä Painonnostoliiton verkkosivuilla .

Myös Suomen Teemu Roinisen piti nostaa B-ryhmässä, mutta hän ei osallistunut sunnuntaiaamuna käytyyn kilpailuun. STT:n tavoittaman valmentaja Antti Everin mukaan Roinisella on taustalla loukkaantumisia. Kisapaikalla näyttäytyminenkin riitti Roiniselle tuomaan merkinnän olympiarankingia varten.

– Hän kävi puntarissa, mutta ei ottanut riskiä ja kilpaillut, Everi kertoi.

Ukrainan Oleksii Bibik voitti yhteistuloksella 410 kiloa (189+221). Myös Israelin David Litvinov nosti yli 400 kiloa (188+213).

A-ryhmä nostaa iltapäivällä.