Suomen pariairokaksikko ylsi kolmanneksi EM-kilpailujen D-finaalissa

Olli-Pekka Karppinen ja Joel Naukkarinen (kuvassa) sijoittuivat kolmanneksi soudun EM-kilpailujen miesten pariairokaksikon D-finaalissa. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

STT

Pariairokaksikossa soutavat Joel Naukkarinen ja Olli-Pekka Karppinen kaipaavat parannusta yhteissoutuun, jotta heillä olisi mahdollisuuksia kamppailla olympiapaikasta toukokuussa Sveitsissä. He sijoittuivat EM-kisojen D-finaalissa sunnuntaina kolmanneksi.

– Ihan meidän parasta tekemistä kisoihin asti, mutta yhteissoutu oli ihan hukassa, Naukkarinen kommentoi Melonta- ja soutuliiton tiedotteessa.

Suomalaiset soutivat Italian Varesessa kolme EM-kisastarttia. Karppisen mukaan fyysinen kunto kesti hyvin, joten talviharjoittelu on onnistunut.

– Tekemistä riittää teknisellä puolella, jotta voidaan tosissaan taistella olympiapaikasta, Karppinen sanoi.

Olympiapaikat ratkeavat Luzernissa 15.–17. toukokuuta. Pariairokaksikon lisäksi Sveitsissä kisaavat Robert Ven ja Eeva Karppinen yksiköissä sekä Juho-Pekka Petäjäniemi–Kasper Hirvilampi kevyessä pariairokaksikossa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut