Lukolle täydellinen kuuden suora Ässiä vastaan, pisteet paikallispeleistä 18–0 raumalaisille

Kauden viimeinenkin Satakunnan paikallispeli päättyi Lukon eduksi. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

Juhani Liuhala / STT

Pudotuspelipaikkansa jo menettäneen Ässien ja runkosarjavoiton varmistaneen Lukon välisessä ottelussa suurin paine pisteiden keräämisestä loisti poissaolollaan.

Lauantain ottelussa mielenkiintoisimmaksi elementiksi nousi se, pystyykö Lukko ottamaan Ässiä vastaan täydellisen suoran tällä kaudella. Sellaisen joukkue nappasi ilman suurempia ongelmia. Kauden viimeinen Satakunnan paikallispeli Porissa päättyi Lukon eduksi 5–2. Koko kauden kuvassa pisteet menivät Lukolle tylysti 18–0.

Kuuden paikallispelin aikakaudella toinen joukkue on voittanut kaikki Satakunnan derbyt vain kahdesti aiemmin: Lukko kaudella 2004–2005 ja Ässät sitä seuranneella kaudella.

Lukon kultakypärä Daniel Audette teki kamppailun viimeisen maalin tyhjiin. Se oli hänelle runkosarjan piste numero 50. HPK:n Petri Kontiolalla on pistepörssin kärjessä yksi piste enemmän.

– Hyvä pistemäärä minulle ilman muuta, mutta ylivoimaisesti suurin saavutus on se, että voitamme joukkueena runkosarjan. Siitä olen eniten ylpeä, Audette mietti.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut