JYP kertoi lähes 900 tehopisteen konkarikaksikon lähdöstä – seuraavaksi tiedotetta odotetaan Jukureilta

Jani Tuppurainen (kuvassa) ja Jarkko Immonen kuuluivat vuosikausien ajan jyväskyläläisjoukkueen avainpelaajiin. Juha Tamminen / LEHTIKUVA

Petteri Ikonen / STT

Hyökkääjien Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen urat JYPissä päättyvät ensi tiistain KooKoo-ottelussa, jääkiekkoliigan pudotuspelien ulkopuolelle jäävä jyväskyläläisseura kertoi perjantaina.

Tiedotteen mukaan Tuppurainen kasasi JYPissä pisteet 162+291=453 ja Immonen 163+262=425. Kaksikon yhteen laskettu panos jyväskyläläisseuralle oli siis lähes 900 pistettä.

Huhtikuun lopussa 39 vuotta täyttävä Immonen saavutti joukkueessa Suomen mestaruuden vuonna 2009 ja Tuppurainen vuosina 2009 ja 2012. Immonen on vuoden 2011 maailmanmestari sekä MM-kilpailujen piste- ja maalipörssin voittaja. Tuppurainen, 41, pelasi MM-kilpailuissa Immosen kanssa 2012.

– JYP kiittää Jani Tuppuraista ja Jarkko Immosta upeista pelivuosista sekä unohtumattomista kiekkohetkistä. Molempien pelaajien saavutukset ovat sellaisia, joita ei ihan heti rikota JYPin historiassa, tiedotteessa muotoiltiin.

Iltalehti kertoi viime viikolla, että kokenut hyökkääjäkaksikko on siirtymässä Mikkelin Jukurien liigamiehistöön. Jukurien ensi kauden päävalmentaja Olli Jokinen ja Immonen edustivat Suomea Vancouverin ja Sotshin olympialaisissa. Jokinen on uudistamassa joukkueen valmennusta ja pelaajistoa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut