Kuuntele Hockey Time -podcast tästä: Heinäkuussa Heinolaan muuttava Hannes Hyvönen kasaa ja valmentaa Peliittoja – "Sydäntä peliin ja kiekko jäähän"

Hokipodin henkilöhaastattelussa Heinolan Peliittojen uusi päävalmentaja ja urheilujohtaja Hannes Hyvönen. Jaksossa kuullaan myös tuoretta tietoa Pelicansin sairastuvalta.

Peliittojen tuore päävalmentaja Hannes Hyvönen voitti pelaajaurallaan muun muassa kolme Suomen mestaruutta. KHL-mestarin ja MM-pronssimitalistin vyöltä löytyy myös 42 NHL-ottelua. Janne Pussila

Aleksi Sammalisto

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

–  Hannes Hyvönen on innoissaan Peliittojen tarjoamasta mahdollisuudesta. Hyvönen toimii heinolalaisseurassa tuplaroolissa. Joukkueen kasaaminen on täysin pääkäskijän vastuulla: "Minä teen päätökset ja valinnat". Uuden työnkuvan tulosvastuu tuo muistoja pitkältä pelaajauralta. Peliittojen valmennustiimin rakennus on hyvällä mallilla (01.58).

Miten Pelicans on onnistunut logouudistuksissaan FC Lahteen verrattuna? Valtteri Bottakselle seuran värit ovat Mersusta tutut

– Kurinalaisen puolustussuunnan pelaamisen pitää olla kunnossa, jotta voi järjestää juhlia hyökkäyspäässä. Pelaajien henkinen hyvinvointi on rosoista elämää menneisyydessään viettäneelle Hyvöselle erittäin tärkeää: "Jos sä oot henkisesti epätasapainossa ja sulla on huono olla, niin et sä saa tässä urheilussakaan mitään irti". Hymy ja hyvänhuomenen toivotukset toimivat positiivisina päivänkäynnistäjinä niin kotona kuin jäähallilla (10.31).

–  Vladimir Jursinovin koulussa käskytys oli keskustelua vahvemmin läsnä. Curt Lindströmin ja Kari Jalosen alaisuudessa Hyvönen sai kaivettua itsestään parhaan potentiaalin esiin. Heinäkuun hääjuhlien jälkeen Hyvösten muuttokuorma siirtyy Oulusta Heinolaan. Studioisäntä lupaa hoitaa perheen muuton, mikäli HPK harjaa tänä keväänä tiensä Suomen mestariksi. Muistaako Hyvönen noin 13 vuoden takaisen finaalipelin erätaukohaastattelun (15.07)?

–  Pelicans-kapteeni Hannes Björninen kantoi joukkueettaan reppuselässä huhtikuun kolmessa voitto-ottelussa. Tshekkisentteri Filip Chlapikin tilanne vaikuttaa huolestuttavalta. Torstaina pelikuntoaan testannut Rudolf Cerveny saatetaan nähdä viikonlopun HIFK-otteluissa. Iikka Kangasniemi on ollut jo mukana lahtelaisten "vemppajäillä" (22.09).

Tuorein jakso on kuunneltavissa myös Spotify-suoratoistopalvelussa.

Millaista tulevaisuutta sinä povaat Hannes Hyvöselle Peliittojen puikoissa? Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää tämän jutun alle tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut