KooKoon ykkösketjun tehot liikaa KalPalle: ”Kovaa vauhtia ja paljon kamppailua vaati”

Ismo Huotari / STT

Viiden ottelun voittoputkessa jääkiekon Liigassa liidellyt KalPa koki tiistaina kotitappion KooKoolle maalein 3–5 vauhdikkaan kamppailun jälkeen.

KooKoon syömähampaina toimi sen tehokas ykkösketju, joka nakutteli Ahti Oksasen (1+2), Kyle Platzerin (1+2) ja Kasper Björkqvistin (1+1) toimesta yhteensä seitsemän pistettä.

Päätöserä käynnistyi tasatilanteesta 2–2, mutta kouvolalaisten puolustaja Juho Rautasen ylivoimamaali erän alussa aloitti KooKoon karkumatkan kohti voittoa. Platzer ja Oksanen viimeistelivät KooKoon kaksi viimeistä maalia.

Rautanen ei ole keräillyt suurinta huomiota KooKoon tulosyksikössä, mutta nyt mies laukoi komealla kudilla kauden ensimmäisen maalinsa ja nappasi päälle myös syöttöpisteen. Edellisestä osumasta oli ehtinytkin vierähtää jo 13 kuukautta.

– Maistui kyllä, ja onhan sitä maalia odoteltukin tovi. Kiva, että tuli nyt oikeeseen paikkaan, Rautanen myhäili.

Kovassa lennossa ollut KalPa ei ollut kotikentällään helppo kaadettava.

– Iso taisteluvoitto ja pisteet meille. Kovaa vauhtia ja paljon kamppailua vaati tänään, tehot 1+8 kaudella merkkauttanut 23-vuotias Rautanen tiivisti.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut