IS: Hannes Björninen siirtymässä ensi kaudeksi Jokereihin, Waltteri Merelä ja Casimir Jürgens Tapparaan

Pelicansin kapteeni ja kultakypärä Hannes Björninen pelaa Ilta-Sanomien tietojen mukaan ensi kaudella Jokereiden riveissä KHL-liigaa. Mirja Hussain

ESS

Lahden Pelicansin kapteeni Hannes Björninen, 25, on siirtymässä ensi kaudeksi KHL-liigassa pelaavan Helsingin Jokereiden riveihin. Kolmen viime kauden aikana maajoukkueessakin esiintyneen lahtelaisen siirrosta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Liigan paras aloittaja on tällä kaudella tehnyt jo piste-ennätyksensä ja keskushyökkääjä kamppailee Liigan pistetilaston kärkipaikoista. Björninen on Pelicansin kapteeni kolmatta kauttaan.

Ilta-Sanomien mukaan koko Pelicansin nykyinen ykköskentällinen on hajoamassa, sillä lähdössä ovat myös Casimir Jürgens ja Waltteri Merelä. Kaksikon ensi kauden osoite on Tampereen Tappara.

Jürgens, 26, oli lähes koko viime kauden sivussa, mutta on tällä kaudella ottanut roolin Pelicansin johtavana puolustajana. Tapparasta aikanaan Lahteen tullut laitahyökkääjä Merelä, 22, on puolestaan vakiinnuttanut kauden aikana paikkansa Pelicansin ykkösketjusta.

Pelicans-luotsilta ylisanat kapteeni Björniselle ja tukistukset tuomaristolle – "Loppu oli tietyissä määrin farssi"

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut