Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Team Pajulahti eteni koripallon 1B-divisioonan välieriin

Team Pajulahti eteni koripallon miesten 1B-divisiooonan pudotuspelien välieriin ottamalla Lahti Energia -areenassa toisen voittonsa vantaalaisesta Pussihukista pistein 100–67 (21–18, 23–13, 28–14, 28–22).

Joukkueiden toinen kohtaaminen oli hyvätasoinen koripallo-ottelu, joka lopulta ratkesi lahtelaisjoukkueen paremmuuteen pelin kaikilla osa-alueilla. Team Pajulahti pelasi 40 minuuttia erittäin fyysistä ja vauhdikasta peliä, jossa jokainen pelaaja pelasi jokaisen vaihtonsa täysillä.

Puolustuspäässä vastustajalta otettiin aika ja tila pois ja pakotettiin vastustaja vaikeisiin heittoihin tai harhasyöttöihin. Hyökkäyssuuntaan peli käännettiin nopeasti ja organisoitu hyökkääminen päättyi usein hyvään heittopaikkaan.

Levypalloja lahtelaiset ottivat ottelussa peräti 65 kappaletta. Eemi Luukkonen jatkoi erinomaisia otteitaan ja kirjautti 19 pistettä, 15 levypalloa ja 6 koriin johtanutta syöttöä.

Joukkueen kapteeni Sami Ikävalko totesi pelin jälkeen, että tavoitteena oli pitää yllä kovaa intensiteettiä ja pelata hyvää joukkuepeliä. Tässä nuori joukkue onnistui erinomaisesti. Team Pajulahti on koko kauden harjoitellut laadukkaasti ja nyt tuo työ tuottaa hedelmää kauden ratkaisuhetkillä.

Erinomaista kevättä pelaavan Team Pajulahden kausi jatkuu tulevana perjantaina, kun joukkue aloittaa välieräpelit Äänekoskella Huimaa vastaan. Miesten 1B-divisioonan loppuottelupaikka on katkolla ottelusarjassa, jonka voittamiseen tarvitaan kaksi otteluvoittoa.