Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

NBA määräsi tähtipelaajalle isot sakot sanaharkasta näyttelijän kanssa sosiaalisessa mediassa

NBA-koripalloliiga tiedotti määränneensä Brooklyn Netsin tähtipelaajalle Kevin Durantille 50 000 dollarin sakot hänen sosiaalisen median yksityisviesteissä käyttämiensä homo- ja naisvastaisten ilmausten vuoksi. Durant oli sanaharkassa näyttelijä ja podcast-isäntä Michael Rapaportin kanssa, ja Rapaport julkaisi Twitterissä osia viestinvaihdostaan Durantin kanssa.

Durant pyysi kielenkäyttöään julkisesti anteeksi.

Sanaharkka alkoi siitä, että Rapaport oli arvostellut Durantin joulukuista haastattelua. Rapaport julkaisi ilmeisesti vain osia kaksikon viestinvaihdosta, mutta julkaistuissa viesteissä Durant vaikutti haastavan Rapaportin fyysiseen yhteenottoon ehdottamalla tapaamispaikkaa. Rapaport vastasi kehottamalla Durantia auttamaan lapsia Brownsvillessä Brooklynissa. Brownsville on pääosin mustien asuttama kaupunginosa.

New York Timesin mukaan valkoihoinen Rapaport on julkisesti esittänyt rasistisia kommentteja. Aiemmin näyttelijänä tunnettu Rapaport on viime aikoina herättänyt huomiota rajupuheisen podcastin isäntänä sekä riitelijänä sosiaalisessa mediassa.