NBA määräsi tähtipelaajalle isot sakot sanaharkasta näyttelijän kanssa sosiaalisessa mediassa

Durant 50 000 dollarin sakot sosiaalisen median yksityisviesteissä käyttämiensä ilmausten vuoksi. AFP / LEHTIKUVA

STT

NBA-koripalloliiga tiedotti määränneensä Brooklyn Netsin tähtipelaajalle Kevin Durantille 50 000 dollarin sakot hänen sosiaalisen median yksityisviesteissä käyttämiensä homo- ja naisvastaisten ilmausten vuoksi. Durant oli sanaharkassa näyttelijä ja podcast-isäntä Michael Rapaportin kanssa, ja Rapaport julkaisi Twitterissä osia viestinvaihdostaan Durantin kanssa.

Durant pyysi kielenkäyttöään julkisesti anteeksi.

Sanaharkka alkoi siitä, että Rapaport oli arvostellut Durantin joulukuista haastattelua. Rapaport julkaisi ilmeisesti vain osia kaksikon viestinvaihdosta, mutta julkaistuissa viesteissä Durant vaikutti haastavan Rapaportin fyysiseen yhteenottoon ehdottamalla tapaamispaikkaa. Rapaport vastasi kehottamalla Durantia auttamaan lapsia Brownsvillessä Brooklynissa. Brownsville on pääosin mustien asuttama kaupunginosa.

New York Timesin mukaan valkoihoinen Rapaport on julkisesti esittänyt rasistisia kommentteja. Aiemmin näyttelijänä tunnettu Rapaport on viime aikoina herättänyt huomiota rajupuheisen podcastin isäntänä sekä riitelijänä sosiaalisessa mediassa.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut