Koronamääräyksiä rikkonut Juventuksen pelaajakolmikko hyllytettiin paikallisottelusta

Dybalan (kuvassa), McKennien ja Melon on uutisoitu osallistuneen illalliskutsuille, jotka rikkoivat koronavirusrajoituksia. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Juventuksen päävalmentaja Andrea Pirlo on pudottanut Paulo Dybalan, Weston McKennien ja Arthur Melon miehistöstään, joka kohtaa lauantaina Italian jalkapalloliigassa paikallisvastustaja Torinon.

Dybalan, McKennien ja Melon on uutisoitu osallistuneen illalliskutsuille, jotka rikkoivat koronavirusrajoituksia. Raporttien mukaan poliisi tuli paikalle ja sakotti keskiviikkona McKennien kotona juhliin osallistuneita. Myös Juventus saattaa sakottaa kolmikkoa.

– He palaavat töihin myöhemmin, ja nähtäväksi jää milloin. Tuollaisia juttuja on ollut vuosia, mutta kun ne ovat kiellettyjä, tällaista ei pitäisi tapahtua, Pirlo sanoi ja viittasi maailmanlaajuiseen pandemiaan ja joukkueensa tilanteeseen.

Leonardo Bonucci ja Merih Demiral ovat Torino-vierasottelusta sivussa positiivisen koronatuloksen takia. Dybala pyysi tapahtunutta torstaina anteeksi.

Juventus on Serie A:ssa kolmantena ja Torino sijalla 17.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut