Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Seagullsin vuoro voittaa Vilpas vieraissa

Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan kaikki tämän kauden kohtaamiset miesten Korisliigassa ovat päättyneet vierasvoittoihin. Tätä trendiä jatkettiin myös torstaina toisessa välieräpelissä Salossa, josta Seagulls haki täpärän voiton 76–74.

Neljästä voitosta ratkeava ottelusarja on nyt tilanteessa 1–1.

Seagullsin 12–0-startti piti sen johdossa toisen neljänneksen puoliväliin. Tuon jälkeen peli eteni pääosin kotijohdossa. Pari minuuttia ennen loppua Vilpas johti jo seitsemällä pisteellä, mutta Seagulls vei loppuhetket 11–2 ja nousi voittoon.

– Tällaista tämä play off -koris on, pinna sinne ja toinen tänne. Ihan sama, onko eroa lopussa yksi vai neljäkymmentä pistettä. Tämä oli meiltä upea taistelu ja hienoa, että saimme sarjan tasoihin, sanaili Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Voittajien tehoparina kunnostautuivat 16 pisteen miehet Timo Heinonen ja Kendale McCullum. Vilppaasta pääsivät yli kymmenen pisteen vain Deondre Parks 27:llä ja Aatu Kivimäki 12 pisteellä.