Seagullsin vuoro voittaa Vilpas vieraissa

STT

Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan kaikki tämän kauden kohtaamiset miesten Korisliigassa ovat päättyneet vierasvoittoihin. Tätä trendiä jatkettiin myös torstaina toisessa välieräpelissä Salossa, josta Seagulls haki täpärän voiton 76–74.

Neljästä voitosta ratkeava ottelusarja on nyt tilanteessa 1–1.

Seagullsin 12–0-startti piti sen johdossa toisen neljänneksen puoliväliin. Tuon jälkeen peli eteni pääosin kotijohdossa. Pari minuuttia ennen loppua Vilpas johti jo seitsemällä pisteellä, mutta Seagulls vei loppuhetket 11–2 ja nousi voittoon.

– Tällaista tämä play off -koris on, pinna sinne ja toinen tänne. Ihan sama, onko eroa lopussa yksi vai neljäkymmentä pistettä. Tämä oli meiltä upea taistelu ja hienoa, että saimme sarjan tasoihin, sanaili Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Voittajien tehoparina kunnostautuivat 16 pisteen miehet Timo Heinonen ja Kendale McCullum. Vilppaasta pääsivät yli kymmenen pisteen vain Deondre Parks 27:llä ja Aatu Kivimäki 12 pisteellä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut