Räikkösen tallipäällikkö rohkaistui avauskisasta: "Olemme ottaneet paikkamme keskikentällä"

Alfa Romeo kokosi viime vuonna vain kahdeksan pistettä ja jäi kahdeksanneksi valmistajien sarjassa. AFP / LEHTIKUVA

STT

Formula ykkösten MM-sarjassa kaksi viime kautta vaisusti menestynyt Alfa Romeo -talli sai rohkaisevaa tulosta tämän kauden avauskisasta, vaikka Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi jäivätkin niukasti pistesijojen ulkopuolelle. Tallipäällikkö Frederic Vasseurin mukaan talli on ottanut "paikkansa F1:n keskikentällä".

Alfa Romeo kokosi viime vuonna vain kahdeksan pistettä ja jäi kahdeksanneksi valmistajien sarjassa. Tätä kautta edeltävissä testeissä Alfan C41-auto oli kuitenkin yksi yllättäjistä, ja meno oli kohtuullista Bahrainin gp:ssäkin viime viikonloppuna. Räikkönen oli lopulta 11:s ja Giovinazzi 12:s.

– Kisa antoi meille vahvaa viitettä edistyksestä, jota olemme saavuttaneet vuoden sisään. Jätimme Alpinet ja toisen Aston Martinin taaksemme, ja lopputuloksissa olimme toisen Astonin kintereillä. Vaikka pisteitä ei tullut, olemme ottaneet paikkamme F1:n keskikentällä. Ja tuloksia tulee jatkossa varmasti, osoitimme pystyvämme taistelemaan kärkikymmenikössä ja sen tienoilla. Voimme jatkaa kautta optimistisina, Vasseur toteaa Autosportin mukaan .

– Seuraavassa kisassa Imolassa (18. huhtikuuta) olemme jälleen taistelemassa top kympin paikoista.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut