Kuuntele Hockey Time -podcast tästä: Miten Pelicans on onnistunut logouudistuksissaan FC Lahteen verrattuna? Valtteri Bottakselle seuran värit ovat Mersusta tutut

Tuoreimmassa Hokipodissa pureudutaan Pelicansin osakekauppoihin, seuratunnusten historiaan sekä Liigan pudotuspeleihin ja runkosarjan loppusijoituksiin.

Mercedeksen F1-kuljettaja Valtteri Bottas hankki 10 prosenttia Lahden Pelicans oy:n äänioikeudellisia A- ja B-sarjan osakkeita. Sami Kuusivirta

ESS

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Nastolalaislähtöisestä F1-kuljettaja Valtteri Bottaksesta tuli Lahden Pelicans oy:n kolmanneksi suurin omistaja. Studioisännät purkavat lahtelaisseuran hallituksen puheenjohtaja Tommi Kurkaan Etelä-Suomen Sanomille antamia kommentteja. Positiivista näkyvyyttä koko Liigalle – Bottas on yksi tunnetuimmista suomalaisista maailmalla. Saako Nastolan vaakuna Pelicans-logosta seuraa Bottaksen ajokypärässä (00:12)?

– Vuonna 1996 perustetut Pelicans ja FC Lahti ovat uudistaneet alkuperäisiä logojaan kahteen otteeseen. Kuhnurien tuorein visuaalinen uudistus kirvoitti keskustelua laidasta laitaan. Aivan purnukkaan ei mennyt Pelicansillakaan 25 vuotta sitten. NHL:n "Original six -joukkueiden" logot keräävät studion kehut (06:41).

– Koronaluoteja väistellen kohti Liigan pudotuspelejä. Missä, miten ja millä aikataululla pleijarit tullaan pelaamaan? Suomen mestaruus pitäisi ratkoa urheilullisin perustein, mutta se on nykytilanteessa helpommin sanottu kuin tehty. Koronaeristyksen rikkomisesta sekä koronaturvallisuusohjeiden noudattamatta jättämisestä rangaistun Tapparan sakkosummaa ei julkistettu. Miksi ei (15:59)?

Karanteenikaskut ja kokovisiirivitsit vähissä – Jukurit saapuu lauantaina Lahteen Kiekkoreippaan kasvatin johdolla

– Kurinalaisesti vääntänyt ja ahkerasti laukonut Pelicans kellisti sarjakärjen. Tiistaina KalPa korjasi pisteet tehottomilta turkoosinutuilta. Lahtelaiset ovat karsineet jäähymääriään viime peleissä. Filip Chlapik avasi ranteella ketsuppipullonsa korkkia. (20:47).

– Korkeamman luokan matematiikkaa. Kahdeksannella sijalla majaileva Pelicans nousee sarjataulukossa kuudenneksi reilun kahdeksan prosentin todennäköisyydellä. Myös nelos- ja vitossija ovat teoriassa edelleen mahdollisia. "Selvästi todennäköisempää on, että sääleistä jatketaan" (25:49).

Tuorein jakso on kuunneltavissa myös Spotify-suoratoistopalvelussa.

Mitä mieltä sinä olet Pelicansin nykyisestä logosta? Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää tämän jutun alle tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut