Valtteri Bottas hankki merkittävän osuuden Pelicansista

Lahden Nastolasta kotoisin oleva F1-kuljettaja Valtteri Bottas on hankkinut 10 prosentin omistusosuuden Lahden Pelicans oy:stä. Bottas on nyt seuran kolmanneksi suurin omistaja.

Hänen osakkeensa ovat äänioikeudellisia A- ja B-sarjan osakkeita.

– Olin Pelicansin vieraana alkuvuodesta, ja tuolloin organisaatiolla oli käynnissä C-sarjan osakeanti, joka sai minut ajattelemaan omistajuutta ja innostumaan ajatuksesta. Intohimo jääkiekkoon ja halu tukea sekä auttaa paikallista seuraa olivat lopulta suurimmat syyt edetä neuvotteluissa, Bottas kertoo Pelicansin verkkosivuilla.

Osakkeiden lisäksi Bottas teki sijoituksen, jolla helpotetaan seuran akuuttia kassavajetta. Isku Areenalla tullaan ensi kaudesta lähtien näkemään uusiksi brändätty VIP-aitio, joka kulkee aitionumerolla 77.

– Bottaksen mukaantulo on merkittävä ja ilahduttava asia sekä organisaation että koko Pelicans-yhteisön puolesta. Hänen liittymisensä omistajaportaaseen on selkeä lisäarvo yhtiölle ja odotamme innolla, mitä kaikkea yhteistyömme tuottaa tulevaisuudessa, kommentoi Pelicansin hallituksen puheenjohtaja ja toiseksi suurin omistaja Tommi Kurkaa.

Pelicans kohtasi jäällä julkkisjoukkueen - Bottas ja Jauhojärvi pelasivat kiusaamista vastaan

Juttuun lisätty 31.3. kello 10.54 Tommi Kurkaan kommentti.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut