Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Huuhkajien Tim Sparvin polvi leikattiin – toipuminen vie arviolta kuukauden

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv, 34, on pelikentiltä sivussa arviolta neljä viikkoa polvivamman takia. Sparv kävi tänään Helsingissä leikkauksessa, jossa hänen polvensa ulkokierukan repeämä sekä rustovaurio operoitiin.

Sparv kertoi terveysalan yritys Mehiläisen tiedotteessa tunteneensa viime viikolla pelatussa MM-karsintaottelussa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan polvessaan kipua. Tutkimuksissa selvisi, että polvivamma vaati leikkauksen.

– Tunsin ottelun aikana, että polvessa tapahtui jotain. Itselleni on edelleen pieni kysymysmerkki, mitä tilanteessa tapahtui ja miten vamma tuli. Pelin jälkeen mietin, menisikö vamma itsestään ohi pienellä levolla, mutta nopeasti kävi selväksi, että vamma vaatii hoitoa, Sparv sanoi.

Sparv edustaa seurajoukkuetasolla Kreikan liigan AEL Larissaa. Hän oli sivussa Huuhkajien viime sunnuntain Ukraina-vierasottelusta. Huuhkajat kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa vieraissa Sveitsin