Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Pelicansin A-nuorissa koronatapauksia – joukkueen kausi ohi

Jääkiekkoseura Pelicansin A-nuorten joukkueessa on paljastunut koronavirustartuntoja. Tartuntatautiviranomainen on asettanut joukkueen kahdeksi viikoksi karanteeniin, jonka seurauksena joukkueen kausi on ohi. Pelicans tiedotti asiasta keskiviikkona.

Pelicansin oli määrä aloittaa pelit nuorten SM-liigan puolivälierissä lauantaina Tapparaa vastaan. Nyt ottelut jäävät kuitenkin pelaamatta ja Tappara etenee suoraan välieriin.

Pelicansin A-nuorten päävalmentaja Juhamatti Yli-Junnila kertoo tiedotteessa, että joukkueen jäsen kävi testissä sunnuntaina, ja positiivinen testitulos varmistui tiistaina. Joukkue keskeytti toimintansa välittömästi ja vetäytyi omaehtoiseen karanteeniin. Jatkotesteissä on paljastunut usempia uusia tartuntoja.

– Meillä oli erinomaiset saumat menestyä ja pelien päättyminen tällä tavalla on valtava pettymys, sillä joukkueemme on toiminut vastuullisesti koko kauden ja tehnyt voitavansa viruksen välttämiseksi. Terveys on kuitenkin totta kai tärkeintä ja se edellä mennään, Yli-Junnila sanoo.

Nuorten SM-liigan kausi on ollut hajanainen. Marraskuun lopun jälkeen sarja oli keskeytettynä yli kuukauden, ja myös kevätkaudella on ollut otteluiden siirtoja ja perumisia.

Pelicans poistuu voitokkaana kesälomille, sillä joukkue voitti runkosarjan neljä viimeistä otteluaan ennen kuin pudotuspelien oli määrä alkaa.