Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Eemil Pohjola kiri johtoasemaansa Päitsillä

Eemil Pohjola on varmoin ottein matkalla kohti toista moottoriurheilun Päijänteen ympäriajon voittoaan.

Jo aamupäivästä usean minuutin etumatkan ottanut Pohjola venytti endurokilpailussa johtoasemaansa liki neljään ja puoleen minuuttiin lauantai-iltapäivän ja -illan aikana. Miehellä oli varaa vähän kaatuillakin patikkoisimmilla pätkillä.

– Yhdellä pätkällä kaaduin sen alussa kolme kertaa ja meno alkoi tuntua jo selässäkin, Jämsän Moottorikerhoa edustava Pohjola kertoi tiedotteessa.

Salpausselän Moottorikerhon Antti Hänninen starttaa sunnuntaille kakkossijalta. Kolmossijaa piti lauantain päätteeksi Tuusulan Moottorikerhon Eero Remes.

Vasta elämänsä toiseen endurokilpailuunsa osallistunut, Jämsän Moottorikerhoa edustava Viivi-Maria Mäkinen ajoi naisten luokan voittoon.

– Isäni on ajanut aina enduroa, ja pienestä asti haaveeni on ollut ajaa itsekin Päitsi. Olen ajanut nyt enduroa kaksi ja puoli vuotta, ja muutama viikko sitten osallistuin elämäni ensimmäiseen kilpailuun Kangasalla, 16-vuotias Mäkinen kertoi.

Naisten luokan toiseksi ajoi Tuire Aho ja kolmanneksi Tiina Sointula.

Kaksipäiväinen Päijänteen ympäriajo päättyy sunnuntaina illalla Vantaalle.