Seagullsille ja Vilppaalle toiset voitot Korisliigan puolivälierissä

Seagullsin Wayne Martin (vasemmalla) oli joukkueensa kovin pisteidentekijä tänään. Keskellä Kobrien Tuukka Härsilä, oikealla Corban Collins. Kuva on perjantailta. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

STT

Helsinki Seagulls otti miesten Korisliigan puolivälierissä toisen voittonsa, kun se haki Lapualta 86–81-voiton Kobrista.

Myös Salon Vilpas haki toisen voiton Lahti Basketballista pistein 99–97.

Lapualla pelattiin puoli peliä tasaisesti, mutta Seagulls hallitsi toista puolikasta. Kobrien kiri kantoi lopputuloksen viiden pisteen päähän.

Wayne Martin teki Seagullsille 19 ja Kendale McCullum 17 pistettä. Kobrista Jordan Loveridge nakkasi 27 ja Justin Pierce 13 pistettä.

Lahdessa kaksijakoista

Lahdessa peli eteni harvinaisen kaksijakoisesti, kun Vilpas karkasi ensimmäisellä neljänneksellä 21–5-johtoon. Tuon jälkeen Lahti vei seuraavat minuutit 24–2 ja nousi edelle.

Myös toisella puoliskolla nähtiin kaksi erilaista rynnistystä, kun ensin Lahti karkasi kolmannella jaksolla 15 pisteen johtoon, mutta Vilpas nousi neljännellä jaksolla puolestaan kymmenen pistettä edelle. Lahden loppukiri vei sen viime sekunneilla pisteen kahden pisteen päähän.

– Olipa hurja kamppailu, jossa mentiin ylös ja alas. Meiltä löytyi ratkaisuhetkillä työhevosia, saimme myös palloa paremmin liikkeelle ja aloimme puolustaa koko kentällä, summasi Vilppaan päävalmentaja Sami Toiviainen.

Juho Nenonen heitti Vilppaalle 20 ja Mikko Koivisto 19 pistettä. Lahdesta Nijal Pearson pussitti 30 ja Wayne McCullough 25 pinnaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut