Hurja yleisurheilusaavutus NCAA:n mestaruuskisoissa, JuVaughn Harrison räväytti ennätyksensä korkeudessa ja pituudessa

STT

Yleisurheilija JuVaughn Harrison teki perjantaina huiman tempun Yhdysvaltain yliopistourheilun kattojärjestön NCAA:n sisäratojen mestaruuskilpailuissa. Harrison, 21, vei huipputuloksilla voitot sekä miesten korkeushypyssä että pituushypyssä saman kisapäivän aikana.

Harrison paransi Fayettevillessä ensin ennätystään korkeushypyssä kahdella sentillä ja nappasi lajivoiton tuloksella 230. Pari tuntia myöhemmin hän räväytti pituushypyn mestaruuteen upealla ennätystuloksella 845, joka on myös maailman tämän kauden kärkitulos.

LSU:ta eli Louisianan osavaltionyliopistoa edustava Harrison on maailman ensimmäinen yleisurheilija, joka ylittää 230 korkeudessa ja venyttää tuloksen 845 pituushypyssä. Asiasta kertoi tv-kanava WAFB .

Harrison otti korkeushyppypronssia Tampereella kesällä 2018 järjestetyissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Tuolloin hän ponnisti tuloksen 223.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut