Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Markkanen palasi NBA-parketille, mutta Philadelphia pyyhki Chicagolla samaista lattiaa

Olkapäävammasta kärsinyt koripalloilija Lauri Markkanen palasi paikallista aikaa torstaina NBA-parketeille, mutta hänen joukkueensa Chicago Bulls ei yltänyt voittoon. Philadelphia 76ers kuritti chicagolaisia 127–105.

Markkanen oli kentällä yhteensä noin 27 ja puolen minuutin ajan. Hän ehti yrittää yhteensä seitsemää kolmosta, joista hän upotti jokaisen. Pisteitä Markkanen sai pelin aikana tehtyä yhteensä 23 ja oli ottelussa joukkueensa ykköspelaaja.

Koko ottelun ykköspelaaja löytyi kuitenkin Philadelphian riveistä, sillä Tobias Harris upotti yhden pisteen Markkasta enemmän.

Chicagon häviöstä huolimatta myös ottelun kolmanneksi eniten pisteitä tehnyt löytyi Bullsin paidasta. Zach LaVine sai tehtyä seitsemän koria ja yhteensä 19 pistettä.

Markkanen nimettiin Chicagon ja Philadelphia pelin alla Bullsin avauskokoonpanoon. Tätä ennen Markkanen pelasi edellisen kerran helmikuun alussa. Hän loukkasi olkapäänsä Orlando Magicia vastaan pelatussa ottelussa.

Pelikuntoon pääsemisen osalta vielä tehtävää

Chicago Bullsin Twitter -tilillä julkaistun videon mukaan Markkanen itse kuvaili pelin jälkeen voivansa hyvin, vaikka takaisin pelikuntoon pääsemiseen on vielä matkaa.

Urheilukanava ESPN :n mukaan Chicago oli torstaisessa pelissä pitkälti täysissä voimissaan, kun Markkanen ja Otto Porter jr. olivat jälleen käytettävissä. Porter jr. oli Markkasen tavoin ollut helmikuun alusta lähtien poissa pelikentältä.

Torstaisessa ottelussa Porter jr. ehti olla torstaina parketilla vajaat 18 minuuttia, joiden aikana hän upotti yhden kolmosen.

ESPN :n mukaan koripalloliigalla oli tasan vuotta aiemmin käsillä historialliset hetket. NBA keskeytti ottelut viime vuonna 11. maaliskuuta koronapandemian vuoksi, mikä aiheutti kanavan mukaan ketjureaktion urheilumaailmassa.

Historiallista NBA:n pelitaukoa edelsi Utah Jazzin Rudy Gobertin saama koronatartunta.