Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Antetokounmpo järjesti heittonäytöksen NBA:n tähdistöpelissä

Koripallotähti LeBron James sai nimiinsä neljännen voittonsa NBA:n tähdistöottelun kapteenina, kun Los Angeles Lakersin tähden nimeä kantanut joukkue kukisti tähdistöpelissä Brooklyn Netsin Kevin Durantin joukkueen 170–150.

Aiemmin koko tapahtuman järjestämistä pandemia-aikana kritisoinut James jättäytyi ottelussa täysin taustarooliin. Hän kävi heittämässä vaivaiset neljä pistettä, kun edesmenneen Kobe Bryantin mukaan nimetyn parhaan pelaajan palkinnon vei 35 pistettä heittänyt Giannis Antetokounmpo.

– Yritän vain valita parhaan joukkueen ja olen valinnut onnekkaasti oikein neljänä vuotena, James sanoi.

Antetokounmpo osui ottelussa onnistuneesti kaikki 16 heittoyritystään. 16 heitosta kolmen pisteen yrityksiä oli kolme. Edellinen täydellinen suoritus tähdistöottelussa oli kahdeksan onnistumista kahdeksasta yrityksestä.

– Se oli hauskaa. Rakastan pelata parhaiden pelaajien kanssa. Se on vain helpompaa, Milwaukeen tähtipelaaja sanoi.

Liigan komissaari Adam Silverin mukaan tähdistöpelin järjestäminen ilman yleisöä oli oikea ratkaisu.

– Siitä olisi tullut isompi juttu, mikäli peliä ei olisi pelattu. Tiedän, että jotkut pelaajat ovat sanoneet julkisesti, etteivät halua tulla valituksi tähdistöotteluun. Mutta monet ovat kertoneet olevansa innoissaan siitä, että kuuluvat tähdistöön, Silver puolusti.