TPS tylytti urakalla, SaiPa–vahdilla painajaismainen peli – "En sano, mistä meidän esitys oli"

Miska Miettinen / STT

Perjantaina iltayhdeksään venynyt Mikkelin peli ei painanut TPS:n jaloissa lauantaina. Jääkiekkoliigan Kaakon reissulta viisi pistettä ottanut TPS jyräsi SaiPan 6–1.

Peli oli aiemmin hyvin torjuneelle SaiPan Niclas Westerholmille karmea. Maalivahdille merkittiin 11 (3+4+4) torjuntaa, ja torjuntaprosentti oli tyly 64,71.

– Oli tuskainen ilta, ei jäänyt mitään selitettävää. En sano, mistä meidän esitys oli, SaiPa-valmentaja Ville Hämäläinen manasi.

SaiPaa kurittivat Markus Nurmi (2+0), Hannu Kuru (1+1), Lauri Pajuniemi (0+2) ja Henrik Larsson (0+2). Kurulle osuma oli toinen kolmeen edelliseen kamppailuun ja kauden neljäs. Seuraava maali sivuaa yhden kauden ennätystä.

– En ole tuloksenteon yksikössä, mutta totta kai on kiva onnistua – sopimuksessahan lukee hyökkääjä. Tänään oli lisäksi läpiajoja, mutta harjoituksissa pitää keskittyä maalipaikkoihin, Kuru veisteli.

Alaketjujen raataja viimeisteli viimeksi vähintään kaksi pistettä yhdessä pelissä 11. tammikuuta 2020.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut