Maalivahti Brattströmin tälli sysäsi pilviä KooKoon liigakevääseen – KalPa venytti voittosarjaansa

Brattströmin lähti hallista ambulanssilla jatkotutkimuksiin. Arkistokuva. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

Pasi Peltola / STT

KalPa haki neljännen peräkkäisen voiton jääkiekkoliigassa lyödessään Kouvolassa KooKoon maalein 2–1. Isäntien taivaalle alkoi kertyä muitakin pilviä kuin kuopiolaisiin verrattuna käänteinen tappioiden suma.

Maajoukkueen koronakaranteenista vapautunut laitahyökkääjä Aleksi Klemetti oli juuri viimeistellyt illan voittomaalin 44. minuutilla, kun vieraiden Kai Kantola ajautui samassa hyökkäyksessä KooKoon maalivahti Victor Brattströmin päälle osuen reidellään ruotsalaisen päähän. Toiseksi eniten Jukurien Sami Rajaniemen jälkeen tällä kaudella SM-liigassa pelannut Brattström lähti hallista ambulanssilla jatkotutkimuksiin.

– Pelinopeuden ja -tason suhteen tämä oli vaativin peli pitkään aikaan. Matej Tomek pelasi maalissa huippuottelun. Roikuimme mukana ja pystyimme lopussa painamaan hyökkäyksiä KooKoon päätyyn, totesi KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

KooKoo maksoi kallista hintaa Martin Bergerin ja Christian Thomasin lipsahduksista, joista Klemetti, 22, ja liigauransa kolmannen maalin tehnyt nelossentteri Severi Immonen, 20, tekivät KalPan päätöserän maalit. Thomas hukkasi myös rangaistuslaukauksen, jonka oli ansainnut alivoimalla kasvotusten Tomekin kanssa päässyt Toni Suuronen.

– Kolmas erä oli harmittava. KalPa viimeisteli paikoistaan tehokkaasti. Yhdellä maalilla on paha voittaa, kiteytti KooKoo-käskyttäjä Jussi Ahokas.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut