Mikko Lehtimäki repäisi viime vuoden tapaan – sotilaskyykyn ME parani Lahdessa raastavan suorituksen jälkeen

Rautaisessa kyykkäyskunnossa oleva Mikko Lehtimäki teki tuoreen ennätyksen Lahdessa pidettävien kehonrakennus- ja fitness-messujen yhteydessä. Sami Kuusivirta

Lauri Ilola

Forssalainen Mikko Lehtimäki paransi jälleen sotilasjalkakyykyn maailmanennätystä. Lehtimäki kyykkäsi oman painonsa, tasan 70 kiloa, peräti 170 kertaa. Viime vuonna Lehtimäki otti ME:n nimiinsä kyykkytuloksella 160.

– Aika komeelta tuntuu, varsinkin kun olin sadan kohdalla ihan varma, ettei tule. Pakkohan se oli tehdä. Pahalta tuntui, mutta nyt tuntuu hyvältä, Lehtimäki puuskutti kysyttäessä tunnelmia.

Lehtimäki oli laihduttanut tämän vuoden suoritusta varten 2,5 kiloa. Suoritusta oli valvomassa kaksi tuomaria. Sääntöjen mukaan kyykkyjen on lähdettävä viimeistään viiden sekunnin kuluessa edellisestä. Pitkä ja sisukas suoritus kesti noin 25 minuuttia.

Rautaisessa kyykkäyskunnossa oleva perheenisä teki tuoreen ennätyksen Lahdessa pidettävien kehonrakennus- ja fitness-messujen yhteydessä. Nordic Fitness Expo on alansa suurin Suomessa pidettävä vuotuinen fitness-tapahtuma.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.