Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ella Junnila hyppäsi EM-finaaliin

Korkeushyppääjä Ella Junnila selvitti tiensä finaaliin EM-hallikisoissa Puolan Torunissa. Junnila selvitti karsinnassa korkeuden 191 ottaen sillä paikan kahdeksan hyppääjän EM-finaaliin. Finaali kilpaillaan sunnuntai-iltana.

Junnila avasi karsinnan 182:sta ja ylitti sen ensimmäisellään. Seuraavasta korkeudesta eli 187:stä hän pudotti kerran, mutta meni yli toisella. Myös 191 ylittyi toisella. Karsintaraja oli 194, mutta siihen ei rimaa korotettu, sillä 191:n ylitti vain tarvittava määrä eli kahdeksan hyppääjää.

Kuivisto juoksi välieriin EM-hallien 800 metrillä

Sara Kuivisto on yltänyt välieriin yleisurheilun EM-hallikilpailujen 800 metrillä Puolassa. Porvoolainen hankki paikan huomisiin välieriin rennolla juoksulla, joka toi erässä kolmannen sijan ajalla 2.04,20.

– Se tuntui niin helpolta ja kivalta, että olen ihan fiiliksissä. Koko ajan säästelin, Kuivisto arvioi Urheiluliiton tiedotteessa.

Kuiviston mukaan alkuerä jätti hyvän tuntuman omasta kunnosta välieriä ajatellen. Kuivisto kiri viimeisen 200 metrin kierroksen nopeammin kuin kolme ensimmäistä kierrosta. Kirikierroksen aika oli 29,5.

– Kyllä tuossakin juoksussa sai jo puolensa pitää. Aika tuuppimista se välillä oli, ja välierissä sitä on enemmän, mutta kyllä oli hauska päästä juoksemaan tuollaiseen kilpailuun. Sitä olen kaivannut, Kuivisto sanoi.

Kotimaan kisoissa Kuivisto on jäänyt ilman vastusta, mutta Torunissa riittää kirittäjiä.

– Välierissä tavoitellen finaalipaikkaa. Se on mahdollinen, jos saan onnistuneen juoksun.

Kuivisto juoksi helmikuun puolivälissä soolona Helsingissä 800 metrillä Suomen halliennätyksen 2.03,29.