Pelicansin tshekkidebytantti saa maanmiehensä laidalleen – tässä kokoonpano perjantain JYP-otteluun

Pelicans kohtaa JYPin toistamiseen tällä viikolla. Varmaotteisesti tiistaina esiintynyt Patrik Bartosak jatkaa lahtelaisten veräjällä. Mirja Hussain
Mikael Hoikkala

Mikael Hoikkala

Tuore tshekkihankinta Filip Chlapik debytoi Pelicans-paidassa perjantaina, kun joukkue isännöi toista kertaa tällä viikolla JYPiä. Chlapik on istutettu kakkosketjun keskelle, ja laidoilleen hän saa maanmiehensä Rudolf Cervenyn ja Frank Gymerin.

Muuten Pelicansin kokoonpano on lähes sama kuin tiistain 7–1-murskavoitossa jyväskyläläisiä vastaan. Hyökkäyksen ainoa muutos on Chlapikin sisääntulo ja Artturi Toivolan putoaminen pois rivistä. Puolustuksessa Veeti Vainio on toipunut vammastaan ja palaa pelaavaan miehistöön.

Maalinsuulla jatkaa Patrik Bartosak.

Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 18.30 ja pelataan ilman yleisöä. Radio Voiman ottelulähetys alkaa kello 17.30 taajuudella 98,6 MHz (Itä-Häme 94,9 MHz) ja kanavan verkkosivuilla.

Pelicansin tuore tshekkivärväys pelannee jo tänään, mutta millainen mies on kyseessä? Näin luonnehtii seuran urheilupomo

Pelicansin kokoonpano JYP-otteluun:

Hyökkäys:

Iikka Kangasniemi - Hannes Björninen - Waltteri Merelä

Rudolf Cerveny - Filip Chlapik - Frank Gymer

Miika Roine - Sakke Hämäläinen - Aleks Haatanen

Otto Nieminen - Elias Vilén - Juuso Jämsen

Puolustus:

Matias Rajaniemi - Julius Bergman

Niclas Almari - Casimir Jürgens

Aleksi Laakso - Veeti Vainio

Alex Lindroos

Maalivahdit:

Patrik Bartosak (Jasper Patrikainen)

Hulppea tehoilta osoitti, että Hannes Björninen ei ollut laiskotellut karanteeniviikoillaan – "Kotiin tuotiin kuntopyörä ja painoja"

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut