Jokimaan Toto65-vihje: Gumbert-show odotettavissa

Jere Törmänen

Jokimaalla ravataan torstaina erittäin tasokkaat iltaravit, kun ohjelmassa ovat Jokimaa Tekee Tähtiä ja Hevosenomistajapokaali-kilpailun karsinnat. Kisat käynnistyvät klo 18.

Toto65-pelin käynnistävä 5. lähtö on ensimmäinen Jokimaa Tekee Tähtiä -kisan karsinta. Jokaisesta karsintalähdöstä etenee kaksi parasta reilun viikon päästä ajettavaan loppukilpailuun. Lappeenrannassa johtopaikalta vakuuttavasti voittanut 5 Personal Trainer on jälleen lähellä koko matkan johtoa. Juha Utalan suojatti parantaa jatkuvasti otteitaan ja on yksi vaihtoehto Toto65-pelin varmaksi. Kovimman haasteen tarjoavat pystyvät nelivuotiaat 1 An-Andree ja 4 Cacshot.

Vihjesysteemin varmaksi valikoidaan kuitenkin ainoastaan kolmannen kohteen 5 EL Gumbert. Ruotsissa Timo Nurmoksen tallissa valmentautuva ruuna on voittanut yhdeksästä kilpailustaan kuusi. Viimeksi Solvallassa ruuna jäi taivaltamaan johtavan rinnalle, josta kesti asiallisesti viidenneksi. Sitä edeltävässä startissa se vastasi johtopaikalta varmaan tyyliin. Jokimaalla tehtävä näyttää suoraviivaiselta. Sisäpuolella ei ole erityisen nopeita avaajia ja hyvin matkaan pääsevä EL Gumbert pääsee etenemään alkumatkasta keulaan, josta vetää lähtöä maaliin asti.

ESS:n 81 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 5, 1, 4 (9, 8)

2. 2, 1, 3 (4, 6)

3. 5 EL Gumbert (8, 4)

4. 1, 11, 8 (6, 4)

5. 11, 3, 1, 2, 5 (9, 4)

6. 7, 6, 2, 11, 3, 10 (8, 9)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.