Roope Suonio jää sivuun viirupaidoista

Koripalloseuran pyörittämisen, perhe-elämän ja miesten Kakkosessa jalkapalloilun yhdistäminen kävi Roope Suoniolle liian vaikeaksi yhtälöksi. Mirja Hussain

ESS

Lahden Reippaan miesten jalkapallojoukkueen runkomiehiin usean vuoden ajan kuulunut Roope Suonio ei pelaa viirupaidoissa tulevalla kaudella. Suoniolla, 38, olisi omien sanojensa mukaan ollut vielä joukkueelle annettavaa, mutta ajankäytöllisten syiden vuoksi hän ei voinut sitoutua miesten Kakkosen edellyttämään vaatimustasoon.

Suonio on pitkän uran SM-tasolla tehnyt koripalloilija ja nykyisin Lahti Basketballin toiminnanjohtaja. Koripallouransa päätettyään palloilulahjakkuus on ollut tärkeä osa Reippaan edustusjoukkuetta ja tullut tunnetuksi erityisesti pitkistä sivurajaheitoistaan.

Reippassa Suonio pääsi kokemaan sarjanousun Kolmosesta ja pelaamaan kaksi viime kautta Kakkosessa. "Sinuun on luotettu niin maalin edustalla, erikoistilanteissa kuin graafisessa viestinnässä", Reipas kiittää tiedotteessaan.

– Yksi syy, miksi olin muutenkin mukana kuin pelaajana on, että arvostan niitä ihmisiä, jotka seuraa nykyään pyörittävät ja mitä ovat saaneet aikaiseksi, Suonio sanoo.

Reipas viettää tänä vuonna 130-vuotisjuhlavuottaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut