Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Pyrintö parempi Pirkanmaan korikarkeloissa

Tampereen Pyrintö voitti miesten Korisliigassa kauden ensimmäisen Pirkanmaan paikallispelin, kun se kukisti Tampereella BC Nokian 103–93.

BC Nokia hallitsi peliä upotettuaan ensimmäisellä puoliskolla peräti 13 kolmosta. Toisella puolikkaalla osumatarkkuus heikkeni, mutta heitot eivät loppuneet. Niinpä BC Nokia sivusi 50:llä kolmosyrityksellä sarjan kaukoheittoennätystä.

Pyrintö piti toisella puoliskolla johtoa, jota rakensivat etenkin Brady Skeens 26:lla ja Shawn Hopkins 25 pisteellä.

BC Nokian lähtökohdat peliin olivat vaikeat, kun joukkue menetti viime viikolla viimeisenkin kauden aloittaneista neljästä amerikkalaispelaajastaan. Lisäksi ykkössentteri Lauri Toivonen oli sairaslistalla. Vieraiden tehokkain oli helmikuun alussa B-divisioonasta Nokialle siirtynyt yhdysvaltalainen Gokul Natesan 21 pisteellä. Antero Lehto nakkasi vanhoihin kotikoreihin 19 pistettä.

Karhu Basket vahva Kotkassa

KTP-Basketin kipuaminen pudotuspeliviivan päälle kävi vaikeammaksi, kun Kauhajoen Karhu Basket haki Kotkasta voiton 96–71.

Karhu Basket karkasi jo ensimmäisellä puoliskolla 20 pisteen johtoon ja piti etunsa läpi pelin.

Timothy Holyfield mätti voittajille 31 pistettä ja Okko Järvi 21. Kotijoukkueen tuttu tehopari Greg Mangano ja Joseph Burton päätyivät 16:een ja 15 pisteeseen.

Lahti Basketball varmisteli pudotuspelipaikkaansa, kun se otti Kouvoista kotivoiton 99–82.

Lahti karkasi jo 20 pisteen johtoon, mutta Kouvot pääsi viimeiselle neljännekselle vain kahden pisteen takamatkalta – ei kuitenkaan ohi.

Nijal Pearson heitti voittajille 22 pistettä ja Henri Ventoniemi 19. Kouvoista Tuomas Hirvonen keräsi 22 ja Severi Kaukiainen 20 pistettä.