FC Lahden hyökkäyspäähän nigerialaisvahvistus Ukrainasta

ESS

Nigerialaishyökkääjä Chinedu Geoffrey siirtyy lainalle FC Lahteen Ukrainan pääsarjaseura Olimpik Donetskista. Kauden mittaiseen lainasopimukseen sisältyy osto-optio. Geoffrey on 23-vuotias ja 192-senttinen hyökkäyspään kohdepelaaja.

Geoffrey saapui Eurooppaan kuutisen vuotta sitten ja on pelannut muun muassa Tshekissä, Pohjois-Kyproksella ja Albaniassa.

– Minusta tuntuu todella, todella hyvältä tulla FC Lahteen. Odotan innolla, että pääsen osaksi Lahti-perhettä, tapaan joukkuekaverini ja muut seuran henkilöt. Vahvuuteni kentällä ovat nopeuteni ja voima. Olen erittäin nälkäinen tekemään maaleja ja teen kaiken sydämestäni. Tuon Lahteen voittaja-mentaliteettia ja maaleja, paljon maaleja, Geoffrey sanoo seuran tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää Geoffreya mielenkiintoisena ja potentiaalisena pelaajana. Zeneli analysoi uutta hyökkääjäänsä hyväksi kohdepelaajaksi. Zenelin mukaan nigerialainen sopii Lahden pelityyliin hyvin. Päävalmentaja odottaa, että Geoffrey voisi nostaa Lahdessa tasoaan entisestään ja lunastaa koko potentiaalinsa.

Ennen joukkueeseen liittymistä Geoffrey käy läpi maahantuloon liittyvät koronakäytänteet.

FC Lahti hankki keskikentälle espanjalaisväriä

"Muutama napsu lisää ja saavutamme tavoitteet" – Matti Klinga jatkaa FC Lahdessa

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut