Pelicans vahvistaa valmennustaan seuran ex-pelaajalla

Pelicans vahvistaa liigajoukkueensa valmennusryhmää Jesse Wellingillä. Sopimus kattaa loppukauden.

Welling, 42, toimi alkukauden ajan Mestiksen K-Vantaan päävalmentajana. Seura ja Welling purkivat sopimuksen torstaina yhteisymmärryksessä, Pelicansin tiedotteessa kerrotaan.

– Vantaalla tilanne ajautui siihen pisteeseen, että näin kaikkien osapuolten kannalta parhaaksi ratkaisuksi siirtyä sivuun. Sen päätöksen jälkeen hyvin nopealla aikataululla ilmeni mahdollisuus tulla Lahteen ja Pelicansiin hommiin. Organisaatiossa on entuudestaan tuttuja ihmisiä, joiden kanssa on aiemminkin keskusteltu mahdollisuudesta työskennellä täällä, Welling kertoo.

– Olen pettynyt siihen, miten asiat menivät Vantaalla, mutta samaan aikaan todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta joka aukeni.

Wellingillä on runsaasti kokemusta valmennustöistä Liigassa. Hän on toiminut yhden kauden ajan JYPissä ja seitsemän kautta Lukon apuvalmentajana.

Pelaajaurallaan Welling lähes Liigassa tililleen lähes 200 ottelua. Hän pelasi Pelicansissa puolitoista kautta vuosina 2004–05. Welling kiekkoili myös Yhdysvalloissa, Tanskassa, Italiassa ja Itävallassa.

– Welling on erittäin hyvä valmentaja, joka tuo paljon tietotaitoa ja osaamista Pelicansiin. Nuoreksi mieheksi Wellingiltä löytyy paljon kokemusta ja myös näkemystä, mitä voittava jääkiekko vaatii, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen toteaa tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kuusi päijäthämäläistä taksiyrittäjää kimpaantui Kela-kyytien menettämisestä – Sopimusrikkomuksesta vaaditaan yli 700 000 euron korvauksia
 2. Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Heinolassa
 3. Päijät-Hämeen matkailualan yrittäjät tekevät yhteistyötä, jotta täällä ensi kertaa lomailevat ihastuisivat alueeseen: "Meidän pitää hurmata heidät", toteaa Lahti Regionin toimitusjohtaja
 4. Mika Lehto heräsi toukokuun alussa avunhuutoihin mökillään Sysmässä ja pelasti vedenvaraan joutuneen miehen – Päijät-Hämeen pelastuslaitos palkitsi uroteosta
 5. Lahti Aqua -konsernissa vakava työtapaturma – kätensä menettänyt vaatii oikeusteitse korvauksia
 6. Jotain hyötyä poikkeusoloista – Järvisen perhe rakensi upean puumajan kotipihalleen Vääksyyn
 7. Kortteliliigan Ropponen muistuttaa perinteisten tukijoiden ahdingosta – ei laskua ensimmäiseksi heille
 8. Vääksyn seurakuntakodin rakennustyömaalla on tehty töitä jo reilu viikko – katso ilmakuvat työmaalta
 9. Lahden Mustankallion tunnelin valaisinviat korjataan – tunneli pois käytöstä
 10. Tietojen panttaamista, EU-asioiden viivyttelyä ja ajanpeluuta – perustuslakivaliokunnan selvitettäväksi tulee kirjava lista eduskunnan tiedonsaantivaikeuksia
 11. Tutkijatohtori on myös performanssitaiteilija – Rebekah Rousi on pitänyt 27 tunnin luentomaratoneja elinikäisestä oppimisesta
 12. Eduskunta kannattaa EU:n Green Dealia – Katso eduskuntaryhmien vastaukset
 13. 26.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä kasvoi yhdellä eilisestä
 14. Pienet kaupat kasvattavat suosiotaan, ja kulutuskäyttäytymisen muutosta on havaittu Lahdessakin – "Suuren ostoskärryn täyttäminen ei välttämättä enää ole ykkösjuttu"
 15. KymiRingin tapahtumatoiminta alkaa kesällä pienimuotoisesti – "Ensisijaisena tavoitteena on vuokrata rataa ryhmille"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.