Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Vaasalaiset viihtyvät Itä-Suomessa, Sport haki vierasvoiton Mikkelistä

Jääkiekkoliigan pudotuspeliviivan alapuolella päivystävistä joukkueista uskottavin playoff-paikan tavoittelija Sport nappasi perjantaina kolmannen peräkkäisen täyden kolmen pisteen voiton. Se oli ensimmäinen kerta kuluvalla kaudella, kun Sport on voittanut kolme ottelua peräkkäin varsinaisella peliajalla.

Vapaassa syöksyssä oleva Jukurit antautui vaasalaisille maalein 1–4.

Vaasalaiset eivät ole jääneet kuluvalla kaudella kertaakaan Itä-Suomessa (KalPa, SaiPa ja Jukurit) vieraillessaan pisteettä.

– Vastustaja oli selvästi ahkerampi joukkueista. ”Pappi” (Niko) Hovisen suojaus maalillamme kuitenkin piti, ja laukauksia blokkasimme kiitettävästi, kiteytti Sportin viralliset kommentit jakanut apuvalmentaja Sami Tervonen.

Sport ei johtoasemasta enää luopunut puolustaja Juho Tommilan viidennellä minuutilla laukoman maalin jälkeen. Lukon kasvatti Tommila, 28, pelaa Sportissa kolmatta kautta. Hän on viimeistellyt jokaisella kaudella Sportin asussa yhden maalin.

Sarjan viimeiselle kolmannekselle siirtyvä Jukurit voi ryhtyä jo keskittymään ensi kauteen. Mikään ei viittaa Etelä-Savossa piristymiseen. Mikkeliläisjoukkueen saalis viimeisimpien 17 ottelun aikana on yhdeksän pistettä mahdollisista 51 pisteestä. Kalevankankaalla näytettiinkin videotaululla toisella erätauolla naisten jalkapallomaaottelua.