Pelicansin toimisto muutti muutaman metrin

JuniorPelicans on muuttamassa liigaseuran naapuriin.

Pelicans uudet toimistotilat rakentuivat elokuussa ja ovat nyt valmistuneet. Antti Yrjönen

Mikael Hoikkala

Pelicansin toimisto on muuttanut. Jos asiakas kolkuttelee vanhaa tuttua ovea, päätyy liigaseuran sijaan JuniorPelicansin vastaanottoon.

Erehdys ei ole iso. Siitä ovelta on muutaman metrin matka käytävän toiselle puolelle Pelicansin uusiin toimistotiloihin.

Isku Areenan toimistokerrosta laajennettiin elokuussa. Uudet tilat rakentuivat hallin pääsisäänkäynnillä olevan portaikon yläpuolelle.

– Edellinen hallilaajennus oli vuonna 2010. Meillä oli silloin aika paljon pienempi miehitys, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu taustoittaa.

– Nyt integroidaan junioripuoli samoihin tiloihin, niin hallinto kuin sporttipuoli. Se on myös viesti ulospäin, että olemme enemmän yhdessä, saman katon ja nimen alla.

JuniorPelicans muuttaa uusiin tiloihin 19. syyskuuta. Tähän asti toimisto on sijainnut kadun toisella puolella niin kutsutussa Nick’sin rakennuksessa. Välimatka emoseuraan ei ollut pitkä, mutta silloin vielä otettiin puhelin tai muu viestintäväline käteen, jos piti keskustella. Nyt voi kävellä muutamassa sekunnissa koputtamaan ovelle.

– Tämä helpottaa kommunikointia, viikkopalavereiden pitämistä ja sellaista. Ei tule tietoklikkejä, joita aiemmin on ollut, Kolu sanoo ja kiittää myös halliyhtiötä hyvästä yhteistyöstä ja ripeästä toiminnasta laajennuksen toteuttamisessa.

JuniorPelicansille muutos on merkittävä parannus aiempaan, kertoo toiminnanjohtaja Ari Suomalainen.

– Olemme vähintään viikoittain tekemisissä Pelicans oy:n kanssa. Se tehostuu ja järkevöityy varmasti, kun olemme samoissa tiloissa, Suomalainen sanoo.

– Toisaalta helpottaa, kun saadaan asiat hoidettua nopeasti, mutta toisaalta toiminta lisääntyy, kun sama aika käytetään johonkin muuhun.

JuniorPelicansilla on kahdeksan päätoimista työntekijää. Yhdistyksen toiminnassa mukana jo aiemmin olleet kuusi päijäthämäläistä junioriseuraa ovat nyt taloudellisesti ja hallinnollisesti kokonaan JuniorPelicansin alaisuudessa. Sulautuminen viimeisteltiin toukokuussa.

Viimeistä kappaletta korjattu 13.9. klo 17.30: Jutussa kerrottiin virheellisesti, että JuniorPelicans ry olisi sulautettu Lahden Pelicans oy:hyn toukokuussa. Todellisuudessa silloin viimeisteltiin kuuden päijäthämäläisen junioriseuran hallinnon ja talouden yhdistäminen JuniorPelicansiin. JuniorPelicans on edelleen itsenäinen yhdistys. Lisäksi täsmennetty JuniorPelicansin toimiston muuton ajankohtaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.