Haastajasarja käyntiin tänään – tässä FC Lahden kokoonpano RoPS-kotiotteluun

FC Lahti isännöi tänään RoPSia. Teemu Penninkangas ja muut Kuhnurit pyrkivät pysäyttäään rovaniemeläisten hyökkäykset. Juha Peurala

Mikael Hoikkala

FC Lahti aloittaa tänään pelinsä Veikkausliigan haastajasarjassa eli alemmassa loppusarjassa. Lahteen vieraaksi saapuu Rovaniemen Palloseura.

Panosta riittää syksylle, sillä haastajasarjasta yksi tai kaksi parasta joukkuetta pääsee kauden päätteeksi lopputurnaukseen, jossa ratkaistaan Veikkausliigan viimeinen europelipaikka.

RoPS on ollut Kuhnureille vaikea vastus. Lahti ei ole kotikentällään onnistunut kaatamaan rovaniemeläisiä sitten vuoden 2014. Tälläkin kaudella kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet RoPSin voittoihin.

FC Lahden kokoonpanossa ei ole suuria yllätyksiä. Kärkiparina hyökkäyksessä aloittavat Erik Törnros ja Jeronimo Amione. Törnos ei ole onnistunut maalinteossa sitten toukokuun HJK-ottelun, ja Amionen kauden toistaiseksi ainoa osuma syntyi KPV:tä vastaan elokuun alussa.

Ottelu alkaa Hiihtostadionilla kello 17.

FC Lahden kokoonpano RoPS-otteluun:

Patrick Rakovsky; Jean-Christophe Coubronne, Jani Tanska, Mikko Viitikko, Teemu Penninkangas; Jasin-Amin Assehnoun, Josu, Eemeli Virta, Matti Klinga; Erik Törnros, Jeronimo Amione.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.