Lahti Basketball vahvistuu uudella amerikkalaispelaajalla

Mikael Hoikkala

Lahti Basketball on tehnyt sopimuksen amerikkalaispelaaja Devante Wallacen kanssa. Sopimus kattaa tulevan kauden ja sisältää koeajan.

Wallace, 27, on 196 senttiä pitkä heittävä takamies. Hän pelasi viime kaudella Tshekin liigassa, jossa hän kerrytti 13,2 pisteen ottelukeskiarvon. Uransa parhaalla kaudella 2016–17 hän kirjautti Puolan liigassa itselleen 16,7 pistettä ottelua kohti. Wallace on pelannut myös Itävallan ja Unkarin liigoissa.

– Devante kokenut 2-paikan pelaaja, joka tuo rutkasti heittovoimaa lisää meidän takakentällemme ja samalla myös pallollista osaamista, LaBan päävalmentaja Petri Velling kertoo tiedotteessa.

Wallace saapuu Suomeen myöhään maanantaina. LaBalla oli tarve uudelle vahvistukselle, koska joukkueeseen elokuussa hankittu Tre Bowman joutui palaaman kotimaahansa perhepiirissä tapahtuneen sairastumisen vuoksi. Bowman ehti olla LaBan mukana vain muutamia päiviä ennen kuin sopimus purettiin.

Lahti Basketball tiedotti myös pitävänsä avoimet harjoitukset kotihallissaan Lahti Energia -areenassa tiistaina 24. syyskuuta. Yleisöllä on silloin mahdollisuus tavata LaBan pelaajia ja seurata Korisliiga-kauteen valmistautuvan joukkueen harjoituksia. Tilaisuus alkaa kello 18.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. 27.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä vakaa, sairaalahoidossa ei yhtään koronapotilasta
 2. Kuusi päijäthämäläistä taksiyrittäjää kimpaantui Kela-kyytien menettämisestä – Sopimusrikkomuksesta vaaditaan yli 700 000 euron korvauksia
 3. Työttömien työntekijöiden määrä kasvoi roimasti Päijät-Hämeessä - Lahdessa korkein työttömyysaste
 4. Mika Lehto heräsi avunhuutoihin mökillään Sysmässä ja pelasti vedenvaraan joutuneen miehen – Päijät-Hämeen pelastuslaitos palkitsi uroteosta
 5. Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Heinolassa
 6. Päijät-Hämeen matkailualan yrittäjät tekevät yhteistyötä, jotta täällä ensi kertaa lomailevat ihastuisivat alueeseen: "Meidän pitää hurmata heidät"
 7. Kuluttajille myytävissä autonostimissa on hengenvaara, tuotteet palautettava ostopaikkaan
 8. Hirvi säntäili Lahden keskustan tuntumassa
 9. Jotain hyötyä poikkeusoloista – Järvisen perhe rakensi upean puumajan kotipihalleen Asikkalan Vääksyyn
 10. Lahti Aqua -konsernissa vakava työtapaturma – kätensä menettänyt vaatii oikeusteitse korvauksia
 11. Lahden Kortteliliigan Ropponen muistuttaa perinteisten tukijoiden ahdingosta – ei laskua ensimmäiseksi heille
 12. Vääksyn seurakuntakodin rakennustyömaalla on tehty töitä jo reilu viikko – katso ilmakuvat työmaalta
 13. Lahden Mustankallion tunnelin valaisinviat korjataan – tunneli pois käytöstä
 14. Koronakriisi on koetellut erityisesti nuorten naisten toimeentuloa – Yhä useampi suomalainen tarvitsee nyt ja kesällä Kelan tukea elämiseen
 15. Tietojen panttaamista, EU-asioiden viivyttelyä ja ajanpeluuta – perustuslakivaliokunnan selvitettäväksi tulee kirjava lista eduskunnan tiedonsaantivaikeuksia

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.