Pelicans tekee pieniä muutoksia perjantaiksi – Pietroniro debytoi, kärkisentterit vaihtavat paikkoja

Pelicansin Aleksi Mustonen siirtyy TPS-ottelussa niin sanottuun kakkosketjuun Jesse Ylösen ja Frank Gymerin sentteriksi. Antti Yrjönen

Mikael Hoikkala

Pelicans lähtee perjantain TPS-otteluun samalla hyökkäysmiehityksellä kuin keskiviikkona Lukkoa vastaan, mutta ketjukoostumuksiin tulee yksi muutos.

– (Hannes) Björninen ja (Aleksi) Mustonen vaihtavat paikkoja keskenään, päävalmentaja Ville Nieminen kertoi torstaina iltapäivällä.

Björninen hyppää siis nimellisen ykkösketjuun Otto Niemisen ja Jesse Mankisen keskelle. Mustonen saa kakkosessa laidoilleen Jesse Ylösen ja Frank Gymerin.

Hyökkäyksen toipilaista Severi Lahtinen on ollut jo mukana jääharjoituksissa, mutta ei ole vielä täydessä pelikunnossa. Antti Tyrväisen paluu venyy lokakuun puolelle.

Pelicans-puolustuksessa Matteo Pietroniro pääsee tekemään perjantaina liigadebyyttinsä. Yhdysvaltalaisnuorukainen aloittaa kokoonpanossa seitsemäntenä puolustajana. Luottomies Casimir Jürgens on vielä sivussa ja palannee kehiin ensi viikolla.

Maalinsuulla TPS:ää vastaan jatkaa Tomi Karhunen.

Pelicans–TPS, Liigaa Isku Areenassa perjantaina kello 18.30.

Juttua päivitetty 19.9. kello 15.50: Lisätty tieto Matteo Pietroniron pelaamisesta. Klo 16.45 päivitetty Casimir Jürgensin tilanne.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.