Jokimaa sunnuntaina: Piece Of Rock voittovuorossa

Jere Törmänen

Lähtö 4 / 5 Piece Of Rock

Neljännessä lähdössä kohtaavat tällä kaudella vielä ilman voittoja kilpailevat lämminveriset. 5 Piece Of Rock on ollut pitkän tauon jälkeen vielä kaukana parhaastaan, mutta sunnuntain lähtö on luokkahevoselle niin sopiva, että sen täytyy olla enemmän kuin lähellä voittoa. Lähtöasetelmat näyttävät siltä, että Juha Utala pääsee suojatillaan keulaan hallitsemaan tapahtumia.

Lähtö 5 / 7 Suikun Chili

Nuorella hämeenlinnalaisohjastajalla Matti Juutilalla on kaksi hyvää voittosaumaa sunnuntain Toto4-kohteissa. Ensimmäinen niistä on 5. lähdön 7 Suikun Chili. Vahva menijä ei ole onnistunut hetkeen voiton muodossa, mutta hevosen kunto on kohdallaan. Viimeksi Forssassa Leo Lepistön suojatti kiersi matkalla johtavan rinnalle, josta taisteli kolmanneksi. Sunnuntain lähtö on tasainen ja mahdollisia menestyjiä riittää, mutta Suikun Chili tuskin kerää ansaitsemaansa kannatusta.

Lähtö 7 / 1 Moonlight Awsome

Lyhyt matka ja loistava lähtöpaikka antavat 1 Moonlight Awsomelle sauman kauden neljänteen voittoon. Keijo Koskisen valmennettava on tehnyt viime starteissaan asiallista työtä. Viimeksi Forssassa ruuna avasi lujaa johtopaikalle, luovutti paikkansa ja kiri lopussa mukavasti kolmanneksi. Jokimaalla lienee vaihteeksi keulataktiikan vuoro.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Seurahuoneella kokoontunut vihreiden ministeriryhmä esitti ympäristövaateita syksyn budjettiriiheen ja kehui kaupungin ympäristötoimia –  sisäministeri Ohisalo: "Moni voisi ottaa oppia Lahdesta"
 2. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 3. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 4. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – TS: Turkuun Skopjesta palanneen lentokoneen matkustajista monella koronatartunta
 5. Leo Laakko ja Kari Onninen edustavat Päijät-Hämettä Ilomantsin karhunveistokilpailuissa
 6. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 7. Koronavilkku-sovellukselle tavoitellaan miljoonaa käyttäjää kuukaudessa – käyttö ei vaadi henkilötietoja
 8. Tuore tutkimus: Moni nuori haluaisi itsenäistyä jo 18-vuotiaana, mutta aikataulu toteutuu harvoin – "Nuoria huolettavat etenkin rahaan liittyvät asiat"
 9. Kirja-arvio: Palkittu kirjoittajakolmikko punoo nolostumisen tunteen ympärille taidokkaan nuortenromaanin
 10. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 11. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 12. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 13. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 14. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 15. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.