Siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina – FC Lahti teki viimeiset siirtonsa

Kamerunilaishyökkääjä Gaël Etockin sopimusta on jatkettu elokuun lopun RoPS-otteluun asti, ja laitapelaaja Altin Zeqiri liittyy Kuhnureiden vahvuuteen.

Gaël Etockin uusi pätkäsopimus kattaa FC Lahden kolme seuraavaa ottelua. Sami Kuusivirta

Mikael Hoikkala

FC Lahti on tehnyt viimeiset liikkeensä ennen perjantai-iltana koittavaa Veikkausliigan siirtoikkunan sulkeutumista.

Kamerunilaishyökkääjä Gaël Etockin sopimusta on jatkettu elokuun lopun RoPS-otteluun asti, ja laitapelaaja Altin Zeqiri liittyy Kuhnureiden vahvuuteen. FC Lahti hankki Zeqirin pitkällä sopimuksella jo pari viikkoa sitten, mutta hän jatkoi vielä parin pelin ajan lainapestillä vanhassa seurassaan FC Espoossa. Nyt seurat katsoivat, että Zeqirille on parhaaksi taistella jo paikasta miesten liigajoukkueessa.

Etock, 26, liittyi Kuhnureihin huhtikuun alussa neljän kuukauden sopimuksella. Nyt kirjoitettiin uusi sopimus, joka kattaa kolme seuraavaa ottelua. Etock on tehnyt Lahdelle 14 liigaottelussa kolme maalia.

Lupaava Tim Martinen puolestaan siirtyy loppukaudeksi lainalle Ykkösen AC Kajaaniin loppukaudeksi. Martinen, 19, pelasi tällä kaudella viidessä Veikkausliigan ottelussa ja sai vaihtomiehen roolissa yhteensä 65 peliminuutin verran liigakokemusta.

Enempää pelaajaliikennettä Lahdessa ei ole enää siirtoikkunan viime hetkille odotettavissa, kertoo seuran hallituksen jäsen Jussi Lumio.

– Tämä oli tässä, Lumio sanoo.

FC Lahti on Veikkausliigassa seitsemäntenä ennen lauantain huipputärkeää HJK-vierasottelua. Joukkueella on yhä täydet mahdollisuudet selvitä runkosarjasta kuuden parhaan joukkoon eli mestaruussarjaan. Runkosarja päättyy syyskuun alussa.

– Ylemmässä sarjassa meillä olisi syksylle kaksi kotiottelua, alemmassa kolme. Kotiotteluilla on vaikutusta lipputuloihin ja myyntiin, mutta tietysti haluamme olla mieluummin ylemmässä, Lumio sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.