Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pyhäjärven SM-hiihdot päättyvät sprinttiin – Jasmi Joensuu, Joni Mäki, Ristomatti Hakola ja Lauri Vuorinen ovat olleet maailmancupissa hyvässä vauhdissa

Maastohiihdon SM-kilpailut Pyhäjärvellä päättyvät tänään perinteisen hiihtotavan sprintteihin. Miehet ja naiset ratkovat mestaruudet Honkavuoren 1,6 kilometrin radalla.

Sprintin aika-ajot alkavat kello 12 ja pudotushiihdot kello 14.30.

Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu lähtee suosikkina naisten kilpailuun. Hän hiihti Falunin ja Ulricehamnin maailmancupeissa vakuuttavasti välieriin ja saavutti kymppisijat sekä perinteisellä että vapaalla hiihtotavalla

Kainuulaisen Vuokatti Ski Teamin hiihtäjät Katri Lylynperä ja Vilma Nissinen ovat myös yltäneet alkuvuoden maailmancupeissa pisteille sprintissä. Lisäksi kaksikko oli voittovireessä Pyhäjärven SM-kisojen parisprintissä perjantaina.

Miesten sprinttiin osallistuu tuore nuorten maailmanmestari, Pohti Ski Teamin Niilo Moilanen, mutta suosikit löytyvät maajoukkueryhmän hiihtäjien joukosta.

Pohdin Joni Mäki on ollut tällä kaudella maailmancupin sprinteissä kolmesti kärkikymmenikön tuntumassa, ja hän voitti viime vuonna Suomen sprinttimestaruuden vapaalla hiihtotavalla.

Jämin Jänteen Ristomatti Hakola on hiihtänyt tänä talvena maailmancupissa kaksi hyvää perinteisen sprinttiä. Hän oli Rukalla kahdeksas ja tammikuun lopussa Falunissa 14:s.

Ski Team 105:ttä edustava Lauri Vuorinen oli Falunin perinteisen hiihtotavan sprintissä 11:s, mutta Honkavuoren pitkä sprinttirata saattaa suosia Mäkeä ja Hakolaa.

Myös Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen tähtää kilpailussa mitaleille.

Suomen joukkue Oberstdorfin MM-kisoihin nimetään maanantaina. Kisat alkavat 24. helmikuuta ja päättyvät 7. maaliskuuta.