Lari Lehtoselle hopeaa ja Verneri Suhoselle pronssia rullahiihdon SM-kisoista

Lari Lehtonen nappasi SM-hopeaa rullahiihden 16 kilometrin väliaikalähtökilpailussa Vuokatissa. Katja Luoma

Lari Lehtonen hiihti hopeaa ja Verneri Suhonen pronssia rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Hollolalainen Lehtonen otti mitalinsa 16 kilometrin väliaikalähtökilpailusta ja lahtelainen Suhonen sprintistä.

Lehtonen kävi kovan kamppailun mestaruudesta Antti Ojansivun kanssa ja puolimatkan "heikon hetken" takia Jämin Jänteen hiihtäjä pääsi karkaamaan 6,2 sekunnin erolla mestariksi.

– Aika raskasta oli. Tämä on semmoinen rata, että koko ajan pitää iskeä niin paljon kuin lähtee, tuumi Imatran Urheilijoita edustava Lehtonen Hiihtoliiton tiedotteessa.

– Rullahiihto on ihan kivaa, kun hiihdetään väliaikalähdöllä ja radalla on riittävästi tilaa, hän kehui.

Naisten 12 kilometrillä Laura Mononen oli ylivoimainen ennen Johanna Matintaloa ja Kerttu Niskasta, joka voitti mestaruuden sprintissä.

Miesten sprintin ykkönen oli aika-ajosta lähtien kisaa hallinnut Lauri Vuorinen. Hollolan Urheilijoiden Suhosen ja Vuorisen väliin hopealle kiri Juho Mikkonen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 3. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa
 4. Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia Nelostiellä yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois"
 5. Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä
 6. Koulujen lukuvuosi alkoi Lahdessa, pienessä Kivijärven kyläkoulussa opettajia huolettavat koulukuljetusten olemattomat turvavälit – "Vesittää koko homman, jota täällä teemme"
 7. Nastolalaisen konkaripoliitikon autokokoelman kohtaloa puidaan nyt hallinto-oikeudessa
 8. Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia
 9. Ensimmäisen koulupäivän liikenne sujui Lahdessa rauhallisesti – poliisi muistuttaa tarkkaavaisuudesta erityisesti Launeen monitoimitalo Lähteen kohdalla
 10. Lauantaina ajetaan koronatauon jälkeen vihdoin rallia Päijät-Hämeessäkin
 11. Lahden Kortteliliigalle jäi luu käteen osapuolien vuokrakiistassa – uudet tilat olisi löydettävä nopeasti: "V*tuttaa"
 12. Vili Uuskallion Esalainen: Hämeenkadun ja Vesijärvenkadun kulman rappiotalo pahentaa Lahden keskustan turvattomuutta
 13. Sormet ovat tehtailijan silmät – lähes sokea Timo Laitinen on pyörittänyt huonekalutehdastaan Hollolassa kohta 50 vuotta
 14. Suomessa todettu 19 uutta koronavirustartuntaa
 15. Valtionvelka nousee arviolta 132 miljardiin euroon – VM:n budjettiehdotus ensi vuodelle on 61,6 miljardia euroa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.