Kobrien voittokulku katkesi Korisliigassa

STT

Viisi edellistä peliään miesten Korisliigassa voittaneen Lapuan Kobrien voittokulku katkesi kotipelissä, kun Lahti Basketball haki voiton 109–90.

Tasapisteissä pudotuspeliviivan päällä olleiden joukkueiden kohtaamisessa Lahti aloitti terävästi ja karkasi 12 minuutissa 20 pisteen johtoon. Kobrat ei päässyt enää kyytiin ja vierasjohto pysyi loppupallottelussa liki tuon suuruisena.

– Intensiteettimme pysyi hyvänä. Meillä on kovasti töitä tekevä yhtenäinen ryhmä, jolle tuli hyvällä pallon liikkeellä nyt paljon onnistumisia, tiivisti lahtelaisvalmentaja Pieti Poikola.

Brandon Myer teki voittajille 24 pistettä ja Nijal Pearson 17. Nahanial Grimes oli isäntien tehokkain 27 pisteellä. Anthony Gaines teki 18 pistettä.

Seagulls vakuuttava Kotkassa

KTP-Basket pysyi pudotuspeliviivan alla, kun liigaa johtava Helsinki Seagulls haki Kotkasta 96–78-voiton.

Seagulls voitti ensimmäisen neljänneksen kymmenellä pisteellä, jonka jälkeen ero pysyi lähes tuon suuruisena läpi pelin.

Kendale McCullum heitti Seagullsille 23 pistettä ja Antti Kanervo sekä Corban Collins 16. KTP:stä Braxton Huggins keräsi 21 ja Greg Mangano 17 pistettä.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut