Mäkimiehet eivät lähde Zakopanen maailmancupiin

Suomen miesten mäkihyppymaajoukkue ei kilpaile Zakopanessa. Kuvassa Antti Aalto. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten mäkihyppymaajoukkue jättää väliin tämän viikon maailmancup-kilpailut Puolan Zakopanessa, joukkue ilmoitti maanantaina. Zakopanessa kisataan henkilökohtaiset kisat lauantaina ja sunnuntaina.

– Antti Aalto ja Niko Kytösaho keskittyvät harjoitteluun ja valmistautuvat Oberstdorfin MM-kilpailuihin kotimaassa, maajoukkue kertoi Twitter-tilillään.

Kytösaho ja Aalto päättivät Klingenthalin cup-viikonlopun sunnuntaina sijoihin 40 ja 41 eli toinen kierros jäi haaveeksi.

– Laskuasento tippuu ennen ponnistusta, siitä ei saa hyvää liikettä tehtyä. Se on se pääjuttu oikeastaan. Täytyy suunnitella harjoittelua ja kilpailemista tulevien päivien ja viikkojen suhteen, Aalto totesi sunnuntain kisapettymyksen jälkeen.

Oberstdorfin MM-mäkihypyt alkavat miesten osalta 26. helmikuuta karsinnalla seuraavan päivän henkilökohtaiseen HS106-mäen kisaan.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut