MM-Ralli ja Mediatalo Keskisuomalainen yhteistyöhön – myös ESS julkaisi ralliraamatun ilmaisena digiversiona

Tämän vuoden Suomen MM-ralli ajetaan Jyväskylässä 1. -4. elokuuta. Armi Salonen

Ruska Paronen

Mediatalo Keskisuomalainen toteuttaa tänä vuonna Suomen MM-rallin virallisen Kisaoppaan.

Tulevana kesänä autourheilukansa pääsee nauttimaan MM-rallin kattavasta infopaketista kahdessa muodossa; sekä maksuttomana digitaalisena näköislehtenä että edullisena tabloid-muotoisena printtiversiona.

Julkaisuista löytyy kaikki oleellinen Suomen MM-rallista entistä havainnollisemmassa ja selkeämmässä muodossa aina reitti- ja aikataulutiedoista kilpailija- ja oheistapahtumaesittelyihin, lähestymis- ja katselupaikkaohjeisiin sekä muuhun olennaiseen rallitietoon, jonka avulla tapahtuman pääsee ottamaan haltuun monipuolisemmin kuin koskaan ennen.

Kisaopas luettavissa maksutta verkossa

MM-rallin virallinen Kisaopas tarjotaan maksutta KSML.fin kautta näköislehtenä. MM-rallin kisakattaus julkaistaan tabloid-muotoisena printtiversiona, jota myydään kahden euron hintaan valtakunnallisilta Neste-asemilta 23.7. alkaen, Neste Rallin virallisesta lippupisteestä Jyväskylästä, Original Sokos Hotel Alexandrasta, sekä tapahtuman aikana 1.-4.8. Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen myyntipisteestä.

Neste Rallin promoottorin Jani Backmanin mukaan digitaalisuuden perusteena on se, että yleisöä halutaan palvella entistä monipuolisemmin. Samalla tapahtuma tuodaan koko kansan ulottuville.

- Digitaaliseen maailmaan astuminen ja maksuttoman sisällön tarjoaminen ovat tietoisia vastuullisuus- ja asiakaskokemusvalintoja. Tarjoamalla virallisen kisaoppaan kahdella eri media-alustalla ja tavoittavan digiverkoston kautta, pääsemme samalla kehittämään julkaisua sekä viestimään siitä, että MM-ralli on ennen kaikkea koko kansan ralli, joka tarjoaa jokaiselle jotakin, Backman kertoo.

Keskisuomalainen Neste Rallin ykkösmedia

Keskisuomalaisen toimitustiimin kokoamat taustatarinat ja haastattelut lisäävät oman viihdyttävän mausteensa MM-rallin Kisaoppaaseen. Julkaisun ympärille tullaan rakentamaan yhdessä myös kiinnostavia, maksuttomia lisäsisältöjä videoiden ja informatiivisten taustatietojen muodossa.

Perinteikäs kaksikielinen toteutus palvelee edelleen suomalaisen rallifanin ohella myös kansainvälisiä kisakävijöitä.

– Mediatalo Keskisuomalainen on innostunut uudesta yhteistyöstä Suomen MM-rallin kanssa. Olemme olleet mukana ralleissa eri tavoin jo vuosikymmeniä ja nyt entistäkin tiiviimmin. Ralli toimii vahvasti konsernin medioiden alueella, yhteistyö on siten hyvin luontevaa, sanoo Mediatalo Keskisuomalaisen toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Kisaopas julkaistaan digitaalisena näköislehtenä viidessä Mediatalo Keskisuomalaisen mediassa: Helsingin uutiset, Etelä-Suomen Sanomat, Keskisuomalainen, Savon Sanomat ja Tamperelainen. Yhteensä näiden medioiden tavoittavuus on 3,1 miljoonaa lukijaa (FIAM).

– Toivon että kisaopas tavoittaa tänä vuonna uusia yleisöjä, joille pääsemme yhdessä kertomaan mitä kaikkea Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma tarjoaa, Kangaskorpi sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hanhiongelma ryöstäytyi käsistä Kaivannon uimarannalla Heinolassa
 2. Oletko todellinen Päijät-Hämeen tuntija? Testaa tietosi kuvavisassa
 3. Kaasujalka oli jälleen raskas Lusin suoralla Heinolassa
 4. Heinäkuussa on vielä hiljaista, mutta elokuussa tanssitaan jo muutamalla Päijät-Hämeen tanssilavalla – katso, missä lavatansseja järjestetään
 5. Suomessa todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa
 6. Tallimaisemissaan kisaava Knows Best ei lähde Suur-Hollolaan pullistellen – ravivalmentaja Hannu Laakkonen on virittänyt viisivuotiasta ruunaansa maltillisesti kohti huippua
 7. Hykyn toimitusjohtaja Marina Erhola irtisanoutui THL:n ylijohtajan tehtävästä – "Ratkaisu tuntui oikealta"
 8. Suur-Hollola-ajo täyttää Lahden seudulla auki olevat hotellit – "Minilomille alkaa riittää kysyntää"
 9. Työttömyyttä itsekin kokenut Heinolan kirkkoherra Janne Hatakka on tänä keväänä kuullut monien perheiden toivottomia tarinoita
 10. Lukijalta: Saadaanko vihdoinkin tasapainoinen sote? Hyky on hyvinvointikuntayhtymä – ei sairaanhoitopiiri
 11. Hammashoitokäynnit vähenivät jopa alle puoleen korona-aikana – jonojen purkuun voi mennä vuosia, arvioi Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja
 12. Päijäthämäläisen Salpausselkä Geoparkin haku Unesco-verkostoon käynnistyi – statuksen voi saada aikaisintaan vuonna 2022
 13. Jari Ronkaisen Vierailija-kolumni: Hallitus ei ole noudattanut eduskunnan herrasmiessopimusta, vaan on tehnyt politiikkaa koronan varjolla
 14. Heinolan Kailas-talon rakentaminen voi alkaa aikaisintaan ensi vuoden alussa
 15. Jollaleiri kouli uusia purjehtijoita Heinolassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.