"Saadaan kokemusta ja heittovoimaa takakentälle" – Sami Ikävalko jatkaa Lahti Basketballissa

Miesten Korisliigaan noussut Lahti Basketball on solminut vuoden mittaisen sopimuksen jo kolme kautta Lahdessa pelanneen Sami Ikävalkon, 29, kanssa.

Ikävalko oli yksi nousuun päättyneen viime kauden luottopelaajista. Hän upotti ottelua kohden keskimäärin 13.9 pistettä, antoi 4.6 syöttöä ja nappasi vielä 2.1 levypalloa.

KTP:n kasvatilla on vyöllään 241 Korisliigamatsia KTP:n, Vilppaan, Korihaiden ja Fokopon riveissä. Parhaalla kaudella Korisliigassa ( 2012–2013 ) Ikävalko nakutti kelpo tilastot: 13.7 pistettä, 3.3 syöttöä ja 3.3 levypalloa.

– Samin jatko on meille hyvä asia. Saadaan kokemusta ja heittovoimaa takakentälle lisää. Samin myötä saadaan myös laajuutta takakentälle ja erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen, kommentoi LaBan päävalmentaja Petri Velling luottopelaajansa tuoretta sopimusta seuran verkkosivuilla.

Lahti Basketballilla on sopimukset Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Sami Ikävalkon, Jarred Jonesin, Desmond Hubertin, Roi Bymanin, Otto Aallon ja Eemeli Lampenin kanssa.

Joukkue etsii vielä kahta amerikkalaisvahvistusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.