Kuninkuusravisunnuntain vihjeet: Virin Camilla ja Välkyn Tuisku suosikkeina pikamatkoille

Jere Törmänen

Lähtö 3 / 1 Virin Camilla

Kuningatar- ja kuninkuuskisassa tulee sunnuntaihin lähtiessä luonnollisesti huomioida lauantain tapahtumat. Tammojen pikamatkalla 1 Virin Camilla on normaalilla tasolla suorittaessaan lähellä koko matkan johtoa. Tuulennopea tamma pääsee matkaan huippuasemista ja saanee tehdä johtopaikalla suht rauhassa töitä, sillä moni säästelee voimiaan vaativalle päätösmatkalle.

Lähtö 4 / 2 Välkyn Tuisku

Neljäntenä lähtönä ajettavalla oriiden pikamatkalla 2 Välkyn Tuisku on selvä suosikki. Mikkelissä Suurmestaruuden vakuuttavaan tyyliin voittanut ori avaa vaivattomasti keulapaikalle, josta on todella vaikeasti kammettavissa.

Lähtö 5 / 3 Whogonow

Yksi sunnuntain pelillisistä herkkupaloista on 5. lähdön 3 Whogonow. Ruuna starttasi viime perjaintaina Vieremän tasokkaassa nelivuotislähdössä ja oli vaativa juoksunkulku huomioiden erinomainen viides. MikkoKoivun valmennettava juoksi lähes koko 12,5-vauhtisen avauskierroksen toista rataa ilman vetoapua, ennen kuin pääsi etusuoralla keulaan. Lopussa luonnon lait tulivat vastaan, mutta Whogonown suoritus oli vahvasti plusmerkkinen. Jokimaalla lähtöasetelmat ovat loistavat ja ruuna pystyy viemään lähtöä alusta loppuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 2. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 3. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – koronasovellus määrä julkaista kuun lopulla
 4. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 5. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 6. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 7. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 8. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 9. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 10. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 11. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 12. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 13. Yksi kuljetettiin sairaalaan liikenneonnettomuudesta
 14. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 15. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.