Tappara nappasi Liigassa viidennen peräkkäisen voittonsa – "Valmistautumisessa painotettiin pelin alkua"

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sport pääsi Liigan runkosarjassa puoleen väliin ottelussa Tampereen Tapparaa vastaan. Joukkueiden viides kohtaaminen oli edellisten tapaan mielenkiintoinen, ja Tappara otti kauden toisen voittonsa Sportista maalein 4–1.

– Sport tekee valtavasti töitä ja siitä varmaan johtuu, että meillä on vuodesta toiseen vaikeaa Sportia vastaan, epäili kahden maalin tekijä Anton Levtchi syyksi, miksi voitto Sportista oli Tapparalle tällä kaudella vasta toinen.

Viidennen peräkkäisen voittonsa Liigassa ottanut Tappara oli oivaltanut vastuksen vaikeuden, ja vierasjoukkue aloittikin pelin kovalla vauhdilla. Kymmenen minuuttia oli Tapparan täyttä hallintaa. Pelin edetessä Sport pääsi yhä paremmin peliin kiinni, mutta kolmas erä oli taas Tapparan.

– Valmistautumisessa painotettiin pelin alkua ja saimmekin hyvän startin peliin, tunnusti Levtchi.

Tappara selvitti helposti ainoan alivoimansa ja pääsi lopulta jauhamaan myös kuuluisaa ylivoimapeliään. Kukapa muu kuin Levtchi oli tekemässä Tapparan neljättä maalia ylivoimalla.

– Sain "Krisulta" (Kristian Tanus) niin komean passin, ettei siinä tarvinnut muuta kuin laukoa tyhjää maalia kohti.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut