Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Italia piti futsalmiesten voittotilin tyhjänä, kotiottelut odottavat maaliskuussa

Maaliskuiset kotiottelut Italiaa ja Montenegroa vastaan ovat Suomen miesten futsalmaajoukkueelle tärkeääkin tärkeämmät. Joukkue on kahden vierasottelun jälkeen voitoitta, sillä tiistaina Italia piti Suomen pihdeissään 7–4-voitolla.

Viime viikolla Suomi jäi Belgian kanssa Liegessä 3–3-tasapeliin lohkossa 7.

Lohkossa on yllettävä kahden parhaan joukkoon, jotta EM-kisahaaveet pysyvät elossa.

EM-karsinnoissa pelataan paikoista vuoden 2022 lopputurnaukseen, joka pelataan noin vuoden kuluttua Hollannin Amsterdamissa ja Groningenissa. EM-kisoihin pääsevät suoraan lohkovoittajat ja kaksi parasta lohkokakkosta, ja muut lohkokakkoset pelaavat jatkokarsintaa.

Prato Nevosossa Suomen maaleista vastasivat Juhana Jyrkiäinen, Jarmo Junno, Petri Grönholm ja Justus Kunnas. Suomi oli avauspuoliskon jälkeen tappiolla 2–3, kiri Kunnaksen maalilla 4–4:ään, mutta ei pysynyt ottelua hallinneen Italian kyydissä.

– Kun seitsemän maalia päästetään, se ei ole meidän peliämme. Meidän pitää ruveta tilkitsemään puolustusta, Sievi FS:n Junno kommentoi Palloliiton haastattelussa.

Suomi kohtaa Italian 5. maaliskuuta ja Montenegron kolme päivää myöhemmin. Ottelut pelataan Vantaalla.