Italia piti futsalmiesten voittotilin tyhjänä, kotiottelut odottavat maaliskuussa

Suomen Petri Grönholm ja Serbian Stefan Rakic (takana) futsalin miesten MM-jatkokarsinnan ottelussa Suomi-Serbia Vantaalla joulukuussa 2020. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Maaliskuiset kotiottelut Italiaa ja Montenegroa vastaan ovat Suomen miesten futsalmaajoukkueelle tärkeääkin tärkeämmät. Joukkue on kahden vierasottelun jälkeen voitoitta, sillä tiistaina Italia piti Suomen pihdeissään 7–4-voitolla.

Viime viikolla Suomi jäi Belgian kanssa Liegessä 3–3-tasapeliin lohkossa 7.

Lohkossa on yllettävä kahden parhaan joukkoon, jotta EM-kisahaaveet pysyvät elossa.

EM-karsinnoissa pelataan paikoista vuoden 2022 lopputurnaukseen, joka pelataan noin vuoden kuluttua Hollannin Amsterdamissa ja Groningenissa. EM-kisoihin pääsevät suoraan lohkovoittajat ja kaksi parasta lohkokakkosta, ja muut lohkokakkoset pelaavat jatkokarsintaa.

Prato Nevosossa Suomen maaleista vastasivat Juhana Jyrkiäinen, Jarmo Junno, Petri Grönholm ja Justus Kunnas. Suomi oli avauspuoliskon jälkeen tappiolla 2–3, kiri Kunnaksen maalilla 4–4:ään, mutta ei pysynyt ottelua hallinneen Italian kyydissä.

– Kun seitsemän maalia päästetään, se ei ole meidän peliämme. Meidän pitää ruveta tilkitsemään puolustusta, Sievi FS:n Junno kommentoi Palloliiton haastattelussa.

Suomi kohtaa Italian 5. maaliskuuta ja Montenegron kolme päivää myöhemmin. Ottelut pelataan Vantaalla.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut