Mercedes ilmoitti uuden F1-ajokkinsa julkistuspäivän

Kahdeksatta peräkkäistä tuplamestaruutta eli titteliä niin kuljettajien kuin valmistajienkin MM-sarjassa hakeva Mercedes kertoi, että julkistus tehdään digitaalisessa muodossa koronaviruspandemian tuomien rajoitteiden takia. AFP / LEHTIKUVA

STT

Formula ykkösten mahtitalli Mercedes esittelee tämän F1-kauden ajokkinsa 2. maaliskuuta, talli ilmoitti tiistaina. Julkistettava auto kantaa virallisesti nimeä Mercedes-AMG F1 W12 E Performance, lyhyemmin vain W12.

Kahdeksatta peräkkäistä tuplamestaruutta eli titteliä niin kuljettajien kuin valmistajienkin MM-sarjassa hakeva Mercedes kertoi, että julkistus tehdään digitaalisessa muodossa koronaviruspandemian tuomien rajoitteiden takia.

Tallin mukaan paikalla julkistuksessa ovat "kumpikin kuljettajamme ja tallin avainhenkilöt". Tällä hetkellä vain Valtteri Bottaksella on sopimus, seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin osalta lopullista varmistusta jatkodiilistä ei ole ilmoitettu. Talli kuitenkin vakuuttaa, että kuukauden päästä eli autonjulkistuksessa sillä on jo kaksi kuljettajaa.

Mercedes on kolmas F1-talli, joka on kertonut julkistuspäivän. McLaren paljastaa tämän kauden ajokkinsa 15. helmikuuta ja Alfa Romeo 22. helmikuuta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut