Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Lisää laina-apuja puolustukseen – Erik Autio saapuu pätkäpestillä Pelicansiin

Pelicans saa helpotusta puolustajapulaansa, kun Erik Autio liittyy lahtelaisryhmään lainasopimuksella Kiekko-Espoosta. Ottelukohtainen sopimus on kahden viikon pituinen.

Aution hankinnalla Pelicans varautuu helmikuun peliruuhkaan.

– Kiitokset Kiekko-Espoolle nopeasta ja sujuvasta yhteistyöstä. HIFK on kutsunut Eero Teräväisen toistaiseksi takaisin, ja meiltä puuttuu niin ikään toistaiseksi riveistä Joonas Jalvanti sekä ainakin koko helmikuun Niclas Almari. Tämän lisäksi meillä on pientä sairastelua joukkueen sisällä, joten tarvitsemme väliaikaista vahvistusta puolustusosastollemme, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoi Pelicansin tiedotteessa.

Autio, 25, käväisi tammikuussa viiden ottelun lainapestillä Ilveksessä. Mestiksen syyskaudella hän teki Kiekko-Espoolle 16 ottelua 6+8=14 pistettä. Kaksi edellistä kautta hän edusti Liigassa SaiPaa.

Viikonloppuna Pelicans tiedotti puolustaja Veeti Vainion siirtyvän SaiPasta Lahteen loppukauden kattavalla lainasopimuksella.