Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Isoveli murjoi jälleen Jukurit jääkiekkoliigassa

Jukurit kurvasi ensimmäisenä joukkueena jääkiekkoliigan runkosarjan puolimatkan kääntöpisteellä, mutta muutosta kurssiin ei löytynyt toisen puoliskon avauspelistäkään. Päinvastaisissa merkeissä purjehtiva KooKoo löi mikkeliläiset jo kolmannen kerran tällä kaudella maalein 4–1.

Kun KooKoo on kurittanut naapureitaan kertaalleen myös 6–1, on KooKoo tyrmännyt vanhan Mestis-vihollisensa neljässä kohtaamisessa yhteismaalein 18–4.

– Pelimme oli todella ehjää 3–0:aan asti. Sitten puuttui hieman kiekollista huolellisuutta ja kertyi tyhmiä jäähyjä, kiteytti KooKoo-luotsi Jussi Ahokas.

Kalevankankaan illan tähti oli 1+3 tehopistettä koonnut KooKoon unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallo, joka on nakuttanut joulun jälkeen kuusi maalia. Yhden syöttöpisteen ”Vili” Gallo nappasi kahden pelaajan ylivoimalla tehdystä osumasta.

Kakkosketjussa Gallo, sentteri Erik Karlsson (1+0) ja laitahyökkääjä Samuli Ratinen (1+1) voittivat osuutensa pelistä tasakentällisin 3–1.

KooKoo on voittanut kaikki alkuvuoden seitsemän otteluaan. Pisteettä kouvolalaiset jäivät viimeksi marraskuussa. Jukureille pisteetön ottelu oli seitsemäs kahdeksan viimeisimmän ottelunsa aikana.

– KooKoo käytti muutamat virheemme hyväkseen. Vastustaja oli askeleen edellä, kuittasi ensi kaudeksi Jukurien valmentajan paikalta alle 16-vuotiaiden maajoukkueluotsiksi siirtyvä Marko Kauppinen.